Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ratkaisukeskeinen verkkovalmennus sairastavan lapsen vanhemmille

16.11.2022 klo 18:00 - 20:00

Jokaisella meillä on välillä ikäviä tunteita ja voimattomuutta ehkäpä joskus jopa syyllisyyttäkin, kun lapsi sairastaa. Tule käsittelemään omia tunteitasi verkkovalmennukseen 16.11.2022 klo 18 alkaen. Varaa valmennukseen aikaa noin kaksi tuntia. Valmennus tapahtuu Teamsin välityksellä.

Varaa itsellesi rauhallinen paikka, missä voit kuunnella harjoitukset sekä tehdä siihen liittyvät pienet kirjoitustehtävät. Lisäksi tarvitset itsellesi kynän ja paperia sekä tarvittaessa kirjoitusalustan. Meditaatio-osuuden voit tehdä sängyllä maaten tai istualtaan.

Verkkovalmennuksen pitää ratkaisukeskeinen valmentaja Satu Komi, alla hänestä esittely:

Olen Satu Komi, ratkaisukeskeinen valmentaja sekä 13-vuotiaan Crohnin-tautia sairastavan ihanan lapsen äiti. Itse olen joutunut kamppailemaan omien ikävien tunteideni kanssa lapseni sairastuttua. Välillä olen piilotellut tunteitani ja välillä päästellyt turhautuneena sammakoita suustani. Lapseni sairastuttua oli tietysti helpottavaa saada syy kivuille, mutta pelkkä lääkärin puhelinsoitto ja resepti apteekkiin ei paljon auttanut omien tunteiden käsittelyssä.

Toivon, että sinun kokemuksesi ovat olleet paremmat sairauden alkumetreillä. Matkalle haluan kuitenkin tarjota sinulle välineitä ikävästä tunteesta irti päästämiseen, rentouttavan meditaaioharjoituksen sekä lisää positiivisia tunteita elämääsi.”

Tervetuloa yhteiseen verkkovalmennusiltaan!

Ilmoittauduthan verkkovalmennusiltaan mukaan ilmoittautumislinkin kautta viimeistään edellispäivänä eli 15.11.

Lisätietoja voit kysyä järjestösuunnittelijalta Susanna Nikkaselta: susanna.nikkanen@ibd.fi, p. 045 1240 110

Tiedot

Päivämäärä:
16.11.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka: