Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkanmaa / Tampere: Retki laavulle PERUTTU

13.2. klo 17:00 - 20:00

Huom, tapaaminen on valitettavasti peruttu!

Tervetuloa mukaan lumikenkäretkelle laskiaistiistaina 13.2. klo 17–20 Niihaman ulkoilumajalle (Pikku-Niihamantie 80, Tampere)! Meille on varattu kota, jossa on tarjolla kahvi/tee, mehua ja makkaraa.

Jos tarvitset lumikengät, ilmoitathan ennakkoon. Valikoimaa löytyy 2-vuotiaasta ylöspäin: nimellinen painoraja kengille lasten 20 kg, nuoriso 40 kg, nuorten 60 kg, naisten 80 kg ja miesten 110 kg. Vertaistoimija Jukka tuo ne mukanaan klo 16:30. Sauvat lisäävät liikunnan tehokkuutta mutta eivät ole välttämättömiä. Niitä löytyy jonkin verran.

Lumikenkiin sopii parhaiten vähintään nilkkaa tukevat ja tukevapohjaiset talvi- tai vaelluskengät. Maksimikoko on 46.

Kerrospukeutuminen ja hieman vähemmän kuin kyseisellä säällä kävelylenkille lähtiessä. Taukotakki tai haalari mielellään reppuun.

Kodalta on noin 50 m matkaa lämpimään sisävessaan, jossa on kolme wc-koppia.  Pakkasraja retkelle on -20. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.2. vertaistoimija Jukalle: tekstiviesti 040 583 0797 tai jukka.weckman@gmail.com (myös tiedustelut ja lumikenkien lainaus)

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät pääsääntöisesti yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
13.2.
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Niihaman maja
Pikku-Niihamantie 80
Tampere,
+ Google Map