Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkanmaa / Tampere: Kesäteatteri

9.8.2023 klo 17:45

Tervetuloa Viikinsaaren kesäteatteriin katsomaan yhdessä Loma-esitys ke 9.8. klo 17.45! Klassikkokomedia Loma perustuu Risto Jarvan supersuosittuun elokuvaan. Lue lisää esityksestä kesäteatterin sivuilta.

Lähtö Laukontorilta klo 17 laivalla saareen. Viikinsaaren kesäteatteri sijaitsee keskellä Pyhäjärveä Tampereella. Matka Laukontorilta Viikinsaareen kestää noin 20 minuuttia. Kesäteatteri suosittelee saapumaan Laukontorin satamaan noin 20 minuuttia ennen laivan lähtöä. Laiva lähtee Viikinsaaren lähtöportilta keskeltä Laukontoria.

Lippujen hinnat:

-peruslippu: jäsen 35 €, ei-jäsen 45 €

-alennuslippu (eläkeläiset, työtön): jäsen 32 €, ei-jäsen 42 €

-lapsi/opiskelija: jäsen 20 €, ei-jäsen 30 €

Liput sisältävät laivamatkat.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään su 18.6. ilmoittautumislomakkeella. Saat laskun lipuista ilmoittautumisessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet. Lippurahoja ei palauteta takaisin, lippu/liput ovat sinun sen jälkeen, kun olet sen/ne lunastanut.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia tai haluat muusta syystä paperisen laskun, ota yhteyttä järjestösuunnittelija Leenaan: leena.tuutijarvi@ibd.fi, p. 040 670 8628.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
9.8.2023
Aika:
17:45