Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pirkanmaa / Tampere: Kattokävely

15.8. klo 17:30 - 19:00

Tervetuloa kattokävelylle katsomaan kaupunkia aivan uudesta näkökulmasta!

To 15.8. klo 17.30 kattokävely Tampereen keskustassa, Finlaysonin alueella. Lähtöpaikka Finlaysonin Media 54 -rakennus, Satakunnankatu 18 A, 5. krs. Kävelyn kesto n. 1 h. Meille on varattu 2 lähtöä, joihin mahtuu yhteensä enintään 12 osallistujaa. Hinta on 23 €/jäsen ja 33 €/ei-jäsen.

Kattokävelyllä osallistujat kulkevat oppaan kanssa ryhmänä ja ovat kiinni turvavaljaissa. Tästä syystä osallistujille ei suositella hametta tai mekkoa. Säänmukainen vaatetus. Otathan jalkineita valitessasi huomioon, että reitti kulkee teräsritilöillä ja siellä on portaita. Reiteillä ei ole WC-tiloja, mutta lähtö- / paluupisteessä löytyy WC-tilat.

Ilmoittaudu viimeistään 28.7. lomakkeella. Lähetämme osallistumislaskut sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Tarkistathan tällöin kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet.

Lisätietoa kattokävelystä voit tarvittaessa kysyä vertaistoimija Annelta: anne.nuolikoski@gmail.com tai 044-4401701.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia tai haluat muusta syystä paperisen laskun, ota yhteyttä järjestösuunnittelija Leenaan, p. 040 670 8628 tai leena.tuutijarvi@ibd.fi.

 

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät pääsääntöisesti yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
15.8.
Aika:
17:30 - 19:00
Tapahtumaluokka: