Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkanmaa / Lempäälä: Retki laavulle

2.9.2023 klo 11:30 - 15:30

Tervetuloa mukaan la 2.9. retkelle, jonka järjestämme yhdessä Lempäälän Seudun Samoojat ry:n kanssa. Lähdemme yhdessä klo 11.30 Kuokkalan Nesteeltä (Pirkkalantie 2, Lempäälä) ja kävelemme Saarikonmäen laavulle metsäpolkuja pitkin. Laavulla kahvi ja makkarat ja lätyn paisto (jos ei ole metsäpalovaroitusta tai runsasta sadetta). Matka on yhteensä noin 5 km ja aikaa kuluu yhteensä noin 4 tuntia. Liikuntaesteisille mahdollisuus päästä laavulle esim. rollaattorilla tai autolla, mistä on sovittava etukäteen.

Kuokkalan Nesteen vieressä on bussipysäkki. Autojen parkkipaikkoja on myös Hakkarin kartanon parkkipaikalla (noin 100 m päässä huoltoasemalta). Huoltamolla on vessat käytettävissä ja voi jättää tavaroita retken ajaksi. Saarikonmäen laavulla on kaksi nuotiopaikkaa ja vessa. Laavua ei voi varata vain omaan käyttöön, joten siellä voi olla muitakin. Laavulla ei ole koirakieltoa, joten mukaan voi ottaa koiran. Kerrothan ilmoittautuessa, jos aiot ottaa koiran mukaan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.8. sähköpostilla jukka.weckman@gmail.com tai tekstarilla 040 583 0797. Kerrothan myös mahdollisen erityisruokavaliosi.

Tiedot

Päivämäärä:
2.9.2023
Aika:
11:30 - 15:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kuokkalan Neste
Pirkkalantie 2
Lempäälä,
+ Google Map