Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkanmaa / Keväinen retki Pohjois-Pirkanmaalle

5.5. klo 09:20 - 19:00

Tervetuloa mukaan Lempäälän Samoojien järjestämälle keväiselle retkelle Pohjois-Pirkanmaalle sunnuntaina 5.5.! Mukana yhdistyksemme vapaaehtoinen Jukka Weckman. Retki on kaikille avoin.

Lähtö bussilla Lempäälän Kirkkotorilta klo 9.20 Sääksjärvelle, välipysäkeiltä pääsee mukaan. Paluu illalla noin klo 19. Retken ohjelmassa on Hörtsänän arboretum, lounas Vilppulassa, Vuorentorni Mäntänvuorella, Ryövärinkuopalla iltapäiväkahvit ja patikointi Juupajoen rotkossa.

Kävely- ja patikointimatkaa on retken aikana kilometristä kahteen. Säänmukaiset varusteet. Bussissa on wc.

Retken hinta määräytyy lopullisen osallistujamäärän mukaan. Jos osallistujia on minimimäärä eli 20–24, hinta on yhdistyksemme jäsenille 73 €, ei-jäsenille 83 €. Jos osallistujia tulee enemmän, hinta on edullisempi (esim. ryhmäkoko 25–29: jäsenhinta 65 €, ei-jäsenet 75 €).

Hintaan sisältyvät bussikuljetukset, lounas, kahvitus, pääsymaksut ja opastukset.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdistykseltämme mahtuu mukaan enintään 20 osallistujaa, muut osallistujat tulevat Lempäälän Samoojien kautta.

Ilmoittautuminen päättyy 14.4., jonka jälkeen ilmoitamme kaikille lopullisen hinnan ja lähetämme laskut retkestä sähköpostitse. Tarkistathan tällöin kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.4. lomakkeella.

Lisätietoa retkestä voi kysyä vapaaehtoiseltamme Jukalta: tekstiviesti 0405830797 tai jukka.weckman@gmail.com

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia tai haluat muusta syystä paperisen laskun, ota yhteyttä järjestösuunnittelija Leenaan, p. 040 670 8628 tai leena.tuutijarvi@ibd.fi.

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät pääsääntöisesti yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat. 

Tiedot

Päivämäärä:
5.5.
Aika:
09:20 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Lempäälän kirkko
Kirkkopolku 1
Lempäälä,
+ Google Map