Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pirkanmaa / Akaa: Nuku yö ulkona -tapahtuma

31.8. klo 15:00 - 1.9. klo 10:00

Nuku teltassa, nuku trampalla, nuku riippumatossa, nuku käpy selän alla, nuku pää mättäällä, nuku yksin, nuku kaksin, nuku porukalla!

Tervetuloa nukkumaan yö ulkona 31.8–1.9. Akaan Viialaan Arajärven uimarannalle (Arajärventie 604).

Tapahtuma alkaa lauantaina klo 15 ja päättyy sunnuntaina klo 10. Tapahtuman järjestävät Lempäälän Samoojat,  MLL:n Lempäälän osasto ja IBD ja muut suolistosairaudet. Mukana on yhdistyksemme vapaaehtoinen Jukka Weckman. Retki on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelmassa: rentoa yhdessäoloa, ulkopelejä: mölkky, petankki ym., luontopolku, iltamyöhäinen vaellus lähimetsässä. Saunomisen yhteydessä uintia. Saunat kuumina lauantaina klo 17–22.

Samoojat, MLL ja IBD ja muut suolistosairaudet ry tarjoavat lauantaina muurinpohjalettuja, nokipannukahvia ja mehua. Sunnuntaiaamulla tarjolla aamupuuro, mehukeitto ja kahvi/tee/mehu.

Nuotiopaikalla omien eväiden valmistusta.

Mukaasi tarvitset omat eväät, astiat, yöpymis- ja retkivarusteet, oman majoitteen, säänmukaisen vaatetuksen, riittävästi lämmintä vaatetta.

Porukallemme on saatavilla majoitukseksi yhteinen armeijan teltta kamiinalla (enintään 10 hengelle). Varattavissa myös 2 riippumattoa (Tickettothemoon) ja 4 hengen teltta.

Ilmoittautumiset toivotaan 28.8 mennessä, mutta voi ilmoittautua vielä myös paikan päällä. (Varaathan kuitenkin majoitteet hyvissä ajoin): jukka.weckman@gmail.com tai tekstarilla 0405830797.

Tiedot

Alkaa:
31.8. klo 15:00
Loppuu:
1.9. klo 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Arajärven uimaranta
Arajärventie 604
Akaa,
+ Google Map