Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhelauantai Särkänniemessä

13.8.2022 klo 11:00 - 21:00

Tervetuloa viettämään hauskaa perhepäivää Särkänniemeen! Perhelauantai Särkänniemessä on suunnattu perheille, joissa lapsi tai vanhempi sairastaa suolistosairautta. Myös omatoimiset nuoret (13-17v.) ovat tervetulleita ilman vanhempia ja nuori voi halutessaan ottaa oman kaverin tai sisaruksen mukaan.

Tarjoamme aikuisille kahvit ja lapsille jäätelöt yhteisessä päivän aloituksessa ravintola Ilossa klo 11 (ravintola Ilo sijaitsee huvipuistoalueella). Tarjoamme koko perheelle päivän rannekkeet alennettuun hintaan 30 €/kpl (myös perheen aikuisille). Alle 3-vuotiaat huvittelevat veloituksetta Särkänniemen huvilaitteissa ja kohteissa.
Rannekkeet jaetaan yhteisen kokoontumisen yhteydessä ravintola Ilossa. Loppupäivä pidetään hauskaa Särkänniemen laitteiden pyörteissä!

Ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin! Mukaan mahtuu 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Tapahtumailmoittautuminen on täynnä! Voit kuitenkin tiedustella peruutuspaikkoja järjestösuunnittelijalta Susannalta: susanna.nikkanen@ibd.fi

Lähetämme sähköpostitse laskun rannekkeista ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet. Jos et ole saanut laskua, ota yhteyttä sähköpostitse: susanna.nikkanen@ibd.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13.8.2022
Aika:
11:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Särkänniemi
Laiturikatu 1
Tampere, 33230
+ Google Map