Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhepäivä Särkänniemessä

12.8. klo 11:00 - 20:00

Särkänniemen perhepäivä tulee jälleen lauantaina 12.8.2023! Perhepäivä Särkänniemessä on suunnattu perheille, joissa lapsi tai vanhempi sairastaa suolistosairautta. Myös omatoimiset nuoret ovat tervetulleita ilman huoltajaa. Halutessaan nuori voi ottaa mukaan kaverin tai sisaruksen. Täytäthän ilmoittautumislomakkeeseen huoltajan yhteystiedot, vaikka nuori tulisi yksin tai kaverin/sisaruksen kanssa.

Särkänniemi-rannekkeiden ostaminen onnistuu meiltä alennettuun hintaan 37 €/kpl (norm. 51 €). Alle 3-vuotiaat lapset huvittelevat veloituksetta Särkänniemen huvilaitteissa ja elämyskohteissa. Elämyskohteisiin kuuluvat Koiramäen eläinpuisto, Akvaario sekä Näsinneulan näkötorni.

Aloitamme päivän yhteisesti ravintola Ilossa klo 11, jossa tarjoamme aikuisille kahvin tai teen sekä sämpylän ja lapsille pillimehun ja sämpylän. Ravintola Ilo sijaitsee Särkänniemen huvipuistoalueella, mutta sinne tuleminen ei vaadi ranneketta tai lippua. Rannekkeiden jako tapahtuu päivän yhteisessä kokoontumisessa ravintola Ilossa ja loppupäivä vietetään Särkänniemen laitteiden ja elämyskohteiden pyörteissä jokaisen omien toiveiden mukaan!

Huomioittehan, että Särkänniemen huvilaitealueelle pääsy vaatii rannekkeen tai sisäänpääsylipun. Jos et varaa jokaiselle osallistujalle Särkänniemi-ranneketta tulee sinun ostaa sisäänpääsylippu itse etukäteen verkosta tai tullessasi tapahtumaan lipunmyyntipisteeltä. Huvipuistolippu maksaa 12,90 € ja sisältää pääsyn huvilaitealueelle sekä yhden vapaavalintaisen laiteajelun. Sisäänpääsylippu EI sisällä pääsyä elämyskohteisiin.

Ilmoittautuminen lomakkeen kautta. Muistathan täyttää ilmoittautumislomakkeen hyvissä ajoin, sillä mukaan mahtuu 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä!

Lasku rannekkeista lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen kesäkuun aikana.

Lisätietoja voi kysellä harjoittelijaltamme Oonalta oona.liikanen@ibd.fi

Tiedot

Päivämäärä:
12.8.
Aika:
11:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Särkänniemi
Laiturikatu 1
Tampere, 33230
+ Google Map