Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhelauantai Powerparkissa

28.8.2021 klo 12:00 - 19:00

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää Powerparkiin! Perhelauantai Powerparkissa on suunnattu perheille, joissa lapsi tai vanhempi sairastaa suolistosairautta.

Myös omatoimiset nuoret (13-17v.) ovat tervetulleita ilman vanhempia ja nuori voi halutessaan ottaa oman kaverin tai sisaruksen mukaan.

Tarjoamme koko perheelle buffet-lounaan sekä myös ilman vanhempia tulevalle nuorelle sekä hänen yhdelle kaverille/sisarukselle.

Perheen lapsille ja nuorille tarjoamme päivän rannekkeet alennettuun hintaan: yli 130 cm:lle 27 €/kpl ja alle 130 cm:lle 18 €/kpl. Tapaamme Park Hotel Härmän ravintolassa klo 12. Rannekkeet jaetaan lounasruokailun yhteydessä. Loppupäivä pidetään hauskaa Powerparkin laitteiden pyörteissä!

Ilmoittaudu viimeistään 12.8. lomakkeellamme. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse laskun rannekkeista ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkistathan kaikki sähköpostisi kansiot ja välilehdet. Jos et ole saanut laskua, ota yhteyttä sähköpostitse: susanna.nikkanen@ibd.fi

Lisätietoa voi kysyä Tukea Perheille -hankevastaavalta Susannalta: susanna.nikkanen@ibd.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.2021
Aika:
12:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Powerpark
puistotie 3
kauhava,
+ Google Map