Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perehdytys uusille vapaaehtoisille verkossa

26.1.2022 klo 17:00 - 19:30

”Vapaaehtoisuus antaa hyvää mieltä ja se voimauttaa, koska myös itse saan esimerkiksi tapaamisista vertaistukea. Vapaaehtoisuudessa on myös ihanaa se, että tämä joustaa omien voimavarojen suhteen. Lähde rohkeasti mukaan! Voin luvata, että tutustut huippuporukkaan.”
– IBD ja muut suolistosairaudet ry:n vapaaehtoinen

Kiinnostaako yhdistyksemme vapaaehtoisena toimiminen? Haemme nyt uusia vapaaehtoisia muun muassa alueelliseen vertaistoimintaan eli järjestämään vertaistapaamisia omalla paikkakunnalla. Uusia toimijoita tarvitaan esimerkiksi Etelä-Savossa ja Kainuussa.

Tapaamisia voi järjestää myös verkossa videoyhteydellä Zoomin tai Teamsin kautta.

Lisäksi tarvetta on erityisesti mikroskooppista koliittia, divertikuloosia, sappihapporipulia tai IBS:ää sairastaville vertaistukihenkilöille. Kerromme koulutuksessa tarkemmin eri tehtävistä!

Koulutuksessa saat eväät toimia vapaaehtoisenamme. Koulutus ei sido sinua mihinkään, vaan voit päättää koulutuksen jälkeen, millaiseen toimintaan lähdet mukaan. Voit tutustua vapaaehtoistoimintaamme tarkemmin jo etukäteen sivuiltamme.

Osallistua voi vaikka omalta kotisohvalta käsin, sillä koulutus tapahtuu videoyhteydellä Zoomissa. Osallistumista varten tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen sekä kameran ja mikrofonin (kuulokkeiden mikrofoni riittää). Ilmoittaudu mukaan, niin lähetämme sinulle linkin koulutukseen ja tarkempia ohjeita. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.1.22 lomakkeella.

Lisätietoja voit kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä, leena.tuutijarvi@ibd.fi, 040 670 8628.

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.2022
Aika:
17:00 - 19:30
Tapahtumaluokka: