Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Länsi-Pohja / Kemi: Vertaistapaaminen

24.11.2023 klo 17:00

Tervetuloa vertaistapaamiseen pe 24.11. klo 17 Kemin Puistopaviljonkiin, jossa ruokaillaan ja seurustellaan, kunnes siirrymme Kemin teatteriin klo 19 alkavaan näytökseen: Fingerpori. Voit osallistua joko ruokailuun tai teatteriin, tai molempiin.

Pöytävaraus on tällä hetkellä 8:lle, mutta jos löytyy kovasti innostusta yhteistä illanviettoa kohtaan, niin pystymme lisäämään vielä muutaman päivän ajan paikkoja.

Tilataan ruoka suoraan ravintolan menusta.

Tutustuthan listaan ennakkoon. Gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa ravintolan listoilla on hyvin, mutta jos sinulla on useampi ruoka-ainerajoite, niin olethan itse yhteydessä ennakkoon suoraan ravintolaan, puh 016 223110.

Yhdistys tukee jäsenten ruokailua 10 eurolla, teatterilippu on omakustanteinen.

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan vertaistoimijoille: lansi-pohja@ibd.fi tai 040 760 5772/Jaana, 040 939 4186/Anette.

Pidäthän ilmoittautumisen kanssa kiirettä, sillä paikkoja on rajoitetusti; teatteriin vain 4 paikkaa, sillä näytös alkaa olla loppuunmyyty siltä iltaa.

Tervetuloa mukaan!

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.2023
Aika:
17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kemin Puistopaviljonki
Meripuistonpolku 11
Kemi,
+ Google Map