Narsisseja.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Länsi-Pohja / Kemi: Vertaistapaaminen

29.3.2023 klo 18:00

Tervetuloa maaliskuun vertaistapaamiseen sointuterapiaan tutustuen Sinikka Niemen johdolla! Kokoonnumme Kemin Cafe-bar Kinon kabinettiin ke 29.3. klo 18.

Varustaudu makuualustalla ja villasukilla. Jos olet viluinen, villapusero tai pieni huopa on hyvät ja pään alle pieni tyyny, jos et halua esim. takkia kääriä päänaluseksi.

Yhdistys tarjoaa pienen iltapalan, joten kerro erikoisruokavaliosi ja allergiat ilmoittautuessasi, mikäli sellaisia sinulla on.

Tarvitsemme vähintään 7 mukaantulijaa, jolloin osallistumismaksu jää 15 euroon tai sen alle. Nyt innokkaasti kokeilemaan tätä juttua, jos ei ole entuudestaan tuttua!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 27.3. vertaistoimijoille Jaanalle ja Anetelle: lansi-pohja@ibd.fi tai 040 760 5772/Jaana, 040 939 4186/Anette.

 

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
29.3.2023
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Cafe-bar Kino
Valtakatu 12
Kemi,
+ Google Map