Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa: Yhteistapaaminen Kalajoella

19.8.2023 klo 14:00

Tervetuloa alueelliseen vertaistapaamiseen Kalajoelle Safaritalolle (Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki). Tavataan naapurialueen vertaisia leikkimielisen vessanpyttyrallin ja ruokailun merkeissä lauantaina 19.8. klo 14.00! Katsotaan kumpi alue voittaa vessanpyttyrallin! Tapaamisen järjestävät Kokkolan ja Raahen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Vessanpyttyralli on maksuton. Ruoan hinta on 14 €/jäsen ja 24 €/ei-jäsen, ja ruoka sisältää jälkiruoan. Ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset viimeistään 28.7. osoitteeseen keski-pohjanmaa@ibd.fi tai raahenseutu@ibd.fi. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten älä jää miettimään! Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse. Matkoissa pyritään käyttämään kimppakyytejä.

Olet tervetullut mukaan vertaistapaamisiin, olipa sinulla tulehduksellinen suolistosairaus, ärtyvän suolen oireyhtymä, mikroskooppinen koliitti, sappihapporipuli, divertikuloosi, kloridiripuli tai muu suolistosairaus. Myös sairastavien läheiset voivat osallistua! Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Alueellisia tapaamisia järjestävät yhdistyksen vapaaehtoiset vertaistoimijat.

Tiedot

Päivämäärä:
19.8.2023
Aika:
14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Safaritalo
Merisärkäntie 10
Kalajoki,
+ Google Map