Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorten Ninja Camp Vuokatissa

18.11.2022 klo 17:00 - 20.11.2022 klo 13:00

Ninja Camp on nuorten oma vertaisviikonloppu, joka on suunnattu 13–17-vuotiaille suolistosairautta sairastaville. Leirillä on luvassa erilaisia aktiviteetteja sekä kivaa yhdessäoloa. Leirillä käytetään runsaasti aikaa toisiimme tutustumiseen, koska useimmat nuoret eivät tunne toisiaan entuudestaan. Tavoitteena on luoda turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri yhdessä tekemistä ja olemista varten. Toteutamme leirin aikana monipuolista ohjattua toimintaa ja tekemistä nuorten toiveiden mukaan. Kysymme vielä mukaan ilmoittautuneilta nuorilta toiveita ohjelmaan lähempänä leiriä.

Yhteiseen viikonlopun viettoon ovat tervetulleita kaikki 13–17-vuotiaat riippumatta siitä, missä vaiheessa sairautta on tai onko yhdistyksen jäsen. Jokainen saa kertoa itsestään ja sairastamisestaan sen verran kuin itse haluaa. Leirillä on mukana yksi tai useampi vertaisnuori, eli nuori aikuinen, jolla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista. Leirillä on mahdollista pohtia omaa sairastamista osana arkea ja nuoruutta yhdessä muiden leiriläisten, vertaisnuorten sekä ohjaajien kanssa.

Aloitamme leirin yhteisesti perjantai-iltana ja leiri päättyy sunnuntaina lounaaseen. Leirin tarkempi aloitusajankohta riippuu siitä, miten nuoret pääsevät kulkemaan kyydein tai julkisin kulkuneuvoin Vuokattiin. Ilmoittautumislomakkeessa kysymme tarkemmin nuorten matkustusaikatauluja.

Leirin hinta on 50 €/nuori, mikä sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Majoitumme 2–3 hengen huoneissa.

Nuori voi ottaa leirille mukaan myös yhden kaverin tai sisaruksen. Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella mukaan 20.10. mennessä.

Lisätietoa voi kysyä järjestösuunnittelijalta Susannalta: susanna.nikkanen@ibd.fi, 045 1240 110.

Tiedot

Alkaa:
18.11.2022 klo 17:00
Loppuu:
20.11.2022 klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vuokatin urheiluopisto
Opistontie 4
Vuokatti, 88610
+ Google Map