Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Nuorten Ninja Camp Vuokatissa

18.11. klo 17:00 - 20.11. klo 13:00

Ninja Camp on nuorten oma vertaisviikonloppu, joka on suunnattu 13–17-vuotiaille suolistosairautta sairastaville. Leirillä on luvassa erilaisia aktiviteetteja sekä kivaa yhdessäoloa. Leirillä käytetään runsaasti aikaa toisiimme tutustumiseen, koska useimmat nuoret eivät tunne toisiaan entuudestaan. Tavoitteena on luoda turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri yhdessä tekemistä ja olemista varten. Toteutamme leirin aikana monipuolista ohjattua toimintaa ja tekemistä nuorten toiveiden mukaan. Kysymme vielä mukaan ilmoittautuneilta nuorilta toiveita ohjelmaan lähempänä leiriä.

Yhteiseen viikonlopun viettoon ovat tervetulleita kaikki 13–17-vuotiaat riippumatta siitä, missä vaiheessa sairautta on tai onko yhdistyksen jäsen. Jokainen saa kertoa itsestään ja sairastamisestaan sen verran kuin itse haluaa. Leirillä on mukana yksi tai useampi vertaisnuori, eli nuori aikuinen, jolla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista. Leirillä on mahdollista pohtia omaa sairastamista osana arkea ja nuoruutta yhdessä muiden leiriläisten, vertaisnuorten sekä ohjaajien kanssa. Lisäksi leirillä vierailee IBD-hoitaja, jonka kanssa pohdimme tulevaa transitiovaihetta eli hoidon siirtymävaihetta aikuisten puolelle.

Aloitamme leirin yhteisesti perjantai-iltana ja leiri päättyy sunnuntaina lounaaseen. Leirin tarkempi aloitusajankohta riippuu siitä, miten nuoret pääsevät kulkemaan kyydein tai julkisin kulkuneuvoin Vuokattiin. Ilmoittautumislomakkeessa kysymme tarkemmin nuorten matkustusaikatauluja.

Leirin hinta on 50 €/nuori, mikä sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Majoitumme 2–3 hengen huoneissa.

Leirille ovat tervetulleita itsesairastavien nuorten lisäksi heidän kaveri tai sisarus (1 kaveri/sisarus nuorta kohti). Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella mukaan 19.10. mennessä.

Tiedot

Alkaa:
18.11. klo 17:00
Loppuu:
20.11. klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vuokatin urheiluopisto
Opistontie 4
Vuokatti, 88610
+ Google Map