Loading Events

« All Events

Asahi-liikuntakurssi verkossa

27.3. klo 18:00 - 5.6. klo 18:00

Osallistu suolistosairautta sairastaville suunnatulle asahi-kurssille verkossa! Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin asahia harrastaneille.

Asahi on terveysliikuntaa ja se on suunniteltu hoitamaan sekä kehoa että mieltä. Asahin yksinkertaiset, mutta säännölliset harjoitukset vahvistavat ja kuntouttavat kehon tärkeitä rakenteita, avaavien ja venyttävien liikkeiden avulla. Ja kun liikkeisiin yhdistyy hengitys, se opettaa läsnäoloa ja aktivoi parasympaattista eli meidän rauhoittavaa hermostoa.

Liikkeet tehdään seisten, rennosti ja virtaavasti.

Harjoittelu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Kurssin ensimmäiset 5 viikkoa keskitytään Asahi I -sarjaan ja seuraavat 5 viikkoa edetään fyysisempään Asahi II -sarjaan.

Päälle kannattaa laittaa rento vaatetus. Harjoituksen aikana kehon lämpö ja syke nousee.

Kurssin ohjaa Eija-Liisa Niemi.

Kurssin videot julkaistaan joka toinen keskiviikko kello 18 yhdistyksen YouTube-kanavan suljetussa soittolistassa. Kaikki videoiden tallenteet ovat katsottavissa koko kurssin ajan. Voit siis tehdä harjoitteita myös itsenäisesti videoiden julkaisujen välillä. Kurssi kestää 10 viikkoa (27.3.–5.6.). Tallenteet ovat katsottavissa 19.6. asti, minkä jälkeen ne poistetaan.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen.

Osallistumismaksu on 15 €.

Ryhmälle on maksimiosallistujamäärä, joten ilmoittaudu pian! Jotta ryhmä toteutuu, ilmoittautuneita tulee olla vähintään 10. Jos ryhmäkoko jää tämän alle eikä ryhmä toteudu, palautamme rahan jo osallistumismaksun maksaneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 17.3. lomakkeella. Voit maksaa kurssin heti ilmoittautuessasi Paytrailin kautta, jolloin saat kuitin sähköpostiisi. Jos et maksa Paytraililla, saat laskun sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkistathan tällöin kaikki sähköpostisi kansiot ja roskapostin.

Saat linkin YouTube-kanavan soittolistaan ma 25.5., edellyttäen, että osallistumismaksu näkyy tilillämme.

Jos et ole saanut laskua tai sinulla on muuta kysyttävää kurssista, ota yhteyttä: leena.tuutijarvi@ibd.fi

Details

Start:
27.3. klo 18:00
End:
5.6. klo 18:00
Event Category: