Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perehdytys uusille vapaaehtoisille Tampereella

25.9.2021 klo 11:00 - 15:00

“Vapaaehtoisuus antaa hyvää mieltä ja se voimauttaa, koska myös itse saan esimerkiksi tapaamisista vertaistukea. Vapaaehtoisuudessa on myös ihanaa se, että tämä joustaa omien voimavarojen suhteen. Lähde rohkeasti mukaan! Voin luvata, että tutustut huippuporukkaan.”
– IBD ja muut suolistosairaudet ry:n vapaaehtoinen

Kiinnostaako yhdistyksemme vapaaehtoisena toimiminen? Haemme nyt uusia vapaaehtoisia muun muassa alueelliseen vertaistoimintaan eli järjestämään vertaistapaamisia omalla paikkakunnalla. Uusia toimijoita tarvitaan esimerkiksi Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa.

Tapaamisia voi järjestää myös verkossa videoyhteydellä Zoomin tai Teamsin kautta.

Lisäksi tarvetta on erityisesti mikroskooppista koliittia, divertikuloosia, sappihapporipulia tai IBS:ää sairastaville vertaistukihenkilöille. Kerromme koulutuksessa tarkemmin eri tehtävistä!

Koulutuksessa saat eväät toimia vapaaehtoisenamme. Koulutus ei sido sinua mihinkään, vaan voit päättää koulutuksen jälkeen, millaiseen toimintaan lähdet mukaan. Voit tutustua vapaaehtoistoimintaamme tarkemmin jo etukäteen sivuiltamme.

Jos koronatilanne edellyttää, siirrämme tarvittaessa koulutuksen verkkoon.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.9. ilmoittautumislomakkeella.

Koulutus on maksuton, sisältäen lounaan ja kahvit. Matkakulut korvataan julkisen liikenteen mukaisesti. Koulutuksessa nähdään!

Huom! Jos kyseinen päivämäärä tai paikka ei sovi, mutta olisit kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä! Perehdytämme toimintaan myös yksilöllisesti.

Lisätietoja voit kysyä järjestösuunnittelija Leena Tuutijärveltä, leena.tuutijarvi@ibd.fi / 040 670 8628. Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
25.9.2021
Aika:
11:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,