Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Sometiimi etsii uusia jäseniä!

#ibdsometiimi

Onko some sinun juttusi?
Haluaisitko toimia vapaaehtoisena somen parissa?
Haluaisitko kertoa tarinaasi yhdistyksen somekanavissa?
Jos vastasit kyllä, hae mukaan yhdistyksen Sometiimiin!

Etsimme eri-ikäisiä, innokkaita ja osaavia sosiaalisen median käyttäjiä mukaan yhdistyksen somen tekoon. IBD:tä sairastavien lisäksi toivoisimme myös muita suolistosairauksia sairastavia tiimiin mukaan. Lähetä meille lyhyt esittely, jossa kerrot itsestäsi ja somen käytöstäsi. Kerro myös, minkälaista sisältöä loisit yhdistyksen kanaviin. Lähetä hakemus osoitteeseen laura.makinen@ibd.fi viimeistään 4.3.

Tiimiin valituille järjestetään kevään aikana tapaaminen.

Sometiimi on yksi Crohn ja Colitis ry:n vapaaehtoisuuden muoto. Sometiimin jäsenet ovat aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä ja sisällöntuottajia. He osallistuvat omien kykyjensä ja toiveidensa mukaan suolistosairausaiheisen sisällön tuottamiseen, jakamiseen ja kommentoimiseen sosiaalisessa mediassa.

Tiimin tavoitteena on tarjota vertaistuellisia tarinoita yhdistyksen somekanavissa, lisätä tietoisuutta ja antaa sairauksille kasvot. Tiimiläiset ovat toteuttaneet esimerkiksi teksti- ja videomuotoisia kokemustarinoita, Instagram storyja, livejä sekä Snapchat-postauksia. Sometiimiläisten tehtävää ei ole tarkasti rajattu – jokainen saa luoda itselleen sellaisen tehtävän kuin elämäntilanteeseen ja kiinnostukseen parhaiten sopii!