Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Sidekick IBD – sovellus hyvinvointisi tueksi

Kauttaaltaan päivitetty ja paranneltu Sidekick odottaa sinua! Ilmainen 16 viikon Sidekick IBD -ohjelma auttaa käsittelemään tulehduksellisiin suolistosairauksiin liittyen muun muassa kipua, kiirettä, väsymystä ja ahdistusta. Nyt käytössäsi on myös oirepäiväkirja, uutta tietoa ja henkilökohtaisempaa sisältöä. Sidekick on yhdistyksen jäsenetu.

Ohjelmassa edetään askel kerrallaan kohti parempaa oloa. Älypuhelimeen ladattavassa suomenkielisessä sovelluksessa on omat ohjelmat Crohnin tautia ja haavaista paksusuolentulehdusta sairastaville.

Henkilökohtainen terveysvalmentaja auttaa sinua pysymään sitoutuneena ja motivoituneena. Ohjelman avulla voit oppia ravitsemaan kehoasi mukavasti ja itsevarmasti. Kun kirjaat oireesi ylös, voit oppia tunnistamaan laukaisevia tekijöitä ja pystyt helpommin seuraamaan pahenemisvaiheita. Ohjelman tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa.

Pääset käyttämään sovellusta kahdella tapaa:

  1. Hanki sovellus puhelimesi sovelluskaupasta TAI
  2. Klikkaa linkkiä:
    Sairastat haavaista paksusuolentulehdusta: https://get.sidekick.health/ucv2fit2-ad
    Sairastat Crohnin tautia: https://get.sidekick.health/cdv2fit2-ad
    Seuraa sivun ohjeita!

Sovelluksessa anna toinen PIN-koodeista, jotka löydät jäsensivuilta tai jäsenlehden numeron 2/2024 takakannesta!

Käytä sovellusta, teet hyväntekeväisyyttä!

Sidekick IBD -sovellus tarjoaa sekä hyvää oloa että hyvän tekemistä. Aktiivisesta sovelluksen käytöstä Sidekick lahjoittaa on Charity Waterin kautta turvallista vettä ja sanitaatiota sitä tarvitseville.

IBD ja muut suolistosairaudet ry ja lääkeyhtiö Pfizer toimivat yhteistyössä Sidekick-hyvinvointipalvelun tarjoamiseksi IBD:tä sairastaville. Palvelun tuottaa Sidekick (englanninkieliset sivut). Pfizer haluaa edistää terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tukea potilaita elämänmittaisten sairauksien kanssa.