Sidekick – hyvinvointiohjelma

Animaatiohahmoja Sidekick-ohjelmasta

Sidekick IBD -ohjelma on 16 viikon kokonaisuus, jossa edetään askel kerrallaan kohti hyvää oloa. Kännykkään ladattavassa suomenkielisessä sovelluksessa on omat ohjelmat Crohnin tautia ja haavaista paksusuolentulehdusta sairastaville.

Jokaisella viikolla on oma teemansa, esimerkiksi ravitsemus, stressin vähentäminen, unenlaadun parantaminen ja fyysisen aktiivisuuden lisääminen. Viikon aikana sovellus antaa vinkkejä ja pieniä tehtäviä aiheeseen liittyen.

Sovelluksen tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaisia viestejä valmentajalta ohjelmaan liittyen.

Sidekick IBD -sovellus tarjoaa sekä hyvää oloa että hyvän tekemistä. Aktiivisesta sovelluksen käytöstä Sidekick lahjoittaa Unicefin kautta puhdasta vettä sitä tarvitseville lapsille.

Animaatiohahmoja Sidekick-ohjelmasta

Lataa Sidekick-sovellus puhelimeesi klikkaamalla alla olevia linkkejä suoraan puhelimellasi, tai selaimessa syötä puhenlinnumerosi klikkausta seuraavalle sivulle.

Lataa haavaisen paksusuolentulehduksen ohjelma

Lataa Crohnin taudin ohjelma

Voit halutessasi myös ladata sovelluksen sovelluskaupasta itse, ja käyttää kirjautumisvaiheessa koodia, jonka löydät jäsensivuilta.

Yllä olevaa linkkiä puhelimessa klikkaamalla pitäisi avautua puhelimen sovelluskauppa, josta saat ladattua ohjelman ja luotua tunnuksen. Jos et kuitenkaan pääse eteenpäin, kokeile käyttää jäsensivuilta löytyvää koodia kun olet ensin ladannut sovelluksen kaupasta.

Huom! Jos kännykkään valittu kieli on englanti, myös sovellus latautuu englanniksi. Kielen voi vaihtaa suomeksi sovelluksen lataamisen jälkeen.

IBD ja muut suolistosairaudet ry ja lääkeyhtiö Pfizer toimivat yhteistyössä Sidekick-hyvinvointipalvelun tarjoamiseksi IBD:tä sairastaville. Palvelun tuottaa Sidekick (englanninkieliset sivut). Pfizer haluaa edistää terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tukea potilaita elämänmittaisten sairauksien kanssa.

Katso alta sovelluksen esittelyvideo! Sidekick-ohjelmaa käyttänyt Jaana kertoo videolla ohjelmasta ja sen käytöstä hyvinvoinnin tukena.