Pitkäaikaissairaiden lasten yhden vanhemman perheiden leiri Tampereella

Pitkäaikaissairaiden lasten yhden vanhemman perheiden leiri Diabeteskeskuksessa Tampereella 15.-17.9.2017

Pienperheyhdistys ry järjestää syyskuussa leirin, joka on suunnattu yhden vanhemman perheille, joissa lapsella on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, diabetes, astma tai allergia tai IBD (tulehduksellinen suolistosairaus). Sinun ei tarvitse olla Pienperheyhdistyksen jäsen osallistuaksesi leirille.

Leirillä painopiste on vertaistuessa. Aikuisten oman ohjelman ajaksi on varattu lastenhoito. Mukaan leirille mahtuu 15 perhettä. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole olleet mukana vastaavilla leireillä. Viikonlopun omavastuuhinta on 60 euroa/ perhe. Hinta sisältää majoituksen, ruuat, ohjelman ja lastenhoidon ohjelman ajaksi.

Leiriä tukevat Allergia- ja astmaliitto, Crohn ja Colitis ry, Diabetesliitto ja Reumaliitto.

 

Kukin potilasjärjestö maksaa loput todellisista kustannuksista kolmelle omaan kohderyhmäänsä kuuluvalle perheelle. Diabetesliitto edellyttää jäsenyyttä omaan kohderyhmänsä kuuluvilta osallistujilta. Jos haluat osallistua etkä mahdu kolmen kustannettavan perheen joukkoon tai lapsellasi on jokin muu sairaus, voit osallistua omakustanteisesti hintaan 180 €/ aikuinen, 90€/ 5-15-vuotias lapsi ja 60€/alle 5 v. lapsi.

 

Leiripaikkana toimivassa Diabeteskeskuksessa on korkeatasoinen allergia-keittiö, joka mahdollistaa kaikkein allergisimpienkin osallistumisen leirille. Lisätietoja leiripaikasta tästä >>

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Pienperheyhdistyksen kautta, klikkaamalla tästä >>

Ilmoittautumiset viimeistään 7.8.2017. Vahvistuksen leirille pääsemisestä, tarkemman ohjelman sekä tulo-ohjeet leirille saat sähköpostilla viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

 

Lisätiedot:

Sini Järnström, vertaistoiminnan koordinaattori, Pienperheyhdistys ry

sini.jarnstrom(at)pienperhe.fi