Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Osallistu työ- ja toimintakykykysely

Työ- ja toimintakykykyselyllä selvitetään erityisesti tulehduksellisten suolistosairauksien ja reumasairauksien vaikutusta aikuisten työ- ja toimintakykyyn Suomessa. Hankkeen tavoitteena on ihmisten parempi työ- ja toimintakyky.

Mikäli olet aikuinen ja sinulla on Crohnin tauti, haavainen paksusuolentulehdus, nivelreuma,
selkärankareuma, muu tulehduksellinen suolistosairaus tai muu reumasairaus, toivoisimme sinun vastaavan tähän kyselyyn.

Kaikki vastaukset ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta saamme hyvän ja ajantasaisen kuvan kyseisiä sairauksia sairastavien suomalaisten työ- ja toimintakyvyn nykytilanteesta. Työ- ja toimintakykyä käsitellään esimerkiksi SuomiAreenalla heinäkuussa.

Kyselyn täyttämiseen kuluu aikaa arviolta noin 5-25 minuuttia. Pyydämme, että vastaat kyselyyn vain kerran.

Vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja anonyymiä. Kyselyn kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti keskiarvoina ja muina tilastolukuina, eikä yksittäisiä vastauksia tuoda esiin.

Kysely on avoinna 9.6. klo 10 asti. Vastaamalla voit vaikuttaa!

Huom: Kysymyksessä numero 8 merkitään Kela- tai henkilökortin takana olevasta korvausoikeuskoodista ainoastaan kolminumeroinen tunnus eli korvausoikeuden 3 numeroa. Kirjaimia tai muita merkkejä ei merkitä!

Kyselyn toteuttavat Crohn ja Colitis ry, Reumaliitto, AbbVie, Elinkeinoelämän keskusliitto, ESiOR Oy, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra, Suomen Lääkäriliitto, Tehy ry, Terveystalo ja Työterveys Helsinki. Kysely FIHUM170230/06.2017

Kyselyyn pääset tästä >>