Hae Nuorisotiimiin 2022–2023!

Kiinnostaako nuorten etujen ajaminen yhdistyksessämme? Oletko Croco-ikäinen eli 18–30-vuotias ja kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena? Hae mukaan Nuorisotiimiin!

Haku Nuorisotiimin toimikaudelle 2022–2023 on nyt auki!

Nuorisotiimi…

  • koostuu noin neljästä yhdistyksen vapaaehtoisesta
  • järjestää vuosittain nuorten valtakunnallisen vertaistukiviikonlopun, valiten sopivan paikan ja suunnitellen sekä toteuttaen ohjelman
  • mahdollistaa nuorten vertaistuen kasvokkain ja netissä
  • kokoontuu muutaman kerran vuodessa, joko yhdistyksen toimistolla Tampereella tai Teams-palaverein.

Tiimin jäsenenä sinun on lisäksi mahdollista…

  • järjestää omalla kotipaikkakunnallasi Crocojen omia vertaistapaamisia
  • edustaa Suomea ja yhdistystä ulkomailla järjestettävässä European Youth Meetingissä.

Nuorisotiimin jäsenyys on vapaaehtoistoimintaa, ja yhdistys odottaa tiimiltä sitoutumista koko toimikauteen (2022–2023). Toiminnasta ei makseta palkkiota, mutta matkakulut ja mahdolliset muut toiminnasta syntyneet kulut korvataan. Nuorisotiimissä työskennellään nimensä mukaisesti tiiminä, mutta se vaatii myös yksilötekemistä.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Nuorisotiimiin viimeistään 15.10.! Liitä hakemukseen kuva ja lyhyt esittely itsestäsi. Kerro erityisesti, miksi haluat mukaan tiimiin ja miksi juuri sinut kannattaa valita!

Kuvat esittelyineen julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla sekä IBD-lehden joulukuun alussa ilmestyvässä numerossa 4/2021. Jos hakijoita tulee enemmän kuin mitä paikkoja on, Croco-ikäiset jäsenet äänestävät uuden Nuorisotiimin.

Lisätietoja Nuorisotiimin toiminnasta voit kysyä osoitteesta nuorisotiimi@ibd.fi