Narsisseja.

Hae Nuorisotiimiin 2020-2021!

Täytä hakemus Nuorisotiimiin tästä viimeistään 15.10.!

Kiinnostaako nuorten etujen ajaminen yhdistyksessä? Haluatko olla mukana järjestämässä valtakunnallista vertaistukiviikonloppua Crocoille, eli 18-30-vuotiaille IBD:tä sairastaville? Lähde mukaan Nuorisotiimiin! Haku toimikaudelle 2020-2021 on nyt auki!

Nuorisotiimi..

  • on itsenäinen neljän hengen ryhmä, joka koostuu yhdistyksen vapaaehtoisista Croco-ikäisistä jäsenistä
  • pääsee vaikuttamaan nuorten asemaan valtakunnallisessa, jatkuvasti kasvavassa yhdistyksessä kaksi vuotta kestävän toimikautensa ajan
  • järjestää vuosittain kaksi valtakunnallista Crocojen vertaistukiviikonloppua, valiten sopivan paikan ja suunnitellen sekä toteuttaen ohjelman
  • päivittää Crocojen Facebook-sivua ja toimii verkkovertaisena Crocojen Facebook-ryhmässä sekä vertaistukichateissa
  • kokoontuu kaksi kertaa vuodessa, yleensä yhdistyksen toimistolla Tampereella

Tiimin jäsenenä sinun on lisäksi mahdollista..

  • järjestää omalla kotipaikkakunnallasi Crocojen oma aluetapaaminen
  • edustaa Suomea ja yhdistystä ulkomailla kesällä järjestettävässä European Youth Meetingissä

Nuorisotiimin jäsenyys on vapaaehtoistoimintaa, ja yhdistys odottaa tiimiltä sitoutumista koko toimikauteen (2020-2021). Toiminnasta ei makseta palkkiota, mutta matkakulut ja mahdolliset muut toiminnasta syntyneet kulut korvataan. Nuorisotiimissä työskennellään nimensä mukaisesti tiiminä, mutta vaatii myös yksilötekemistä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus Nuorisotiimiin tästä viimeistään 15.10.! Liitä hakemukseen kuva ja lyhyt esittelyt itsestäsi. Kuvat esittelyineen julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla sekä IBD-lehden marraskuussa ilmestyvässä numerossa 4/2019, jonka jälkeen Crocot äänestävät uuden Nuorisotiimin.

Lisätietoja Nuorisotiimin toiminnasta voit kysyä osoitteesta nuorisotiimi(a)ibd.fi.