Maiju Ratala aloitti järjestösuunnittelijan sijaisena

Hallintotieteiden maisteri Maiju Ratala on aloittanut 6.9.2021 järjestösuunnittelijana IBD ja muut suolistosairaudet ry:llä. Järjestösuunnittelijan vastuulla ovat sosiaalisen median, verkkovertaistoiminnan ja vessapassitoiminnan kokonaisuudet. Maiju sijaistaa Laura Mäkistä hänen jäädessään perhevapaalle lokakuussa.

Hymyilevä nainen

Tulevina viikkoina pääsen tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja tuleviin tehtäviin, eli paljon uutta ja jännää on tiedossa. Viestinnän tehtävistä ja järjestömaailmasta minulla on kokemusta aikaisemmista työtehtävistäni Seinäjoen kaupungilta ja Sopimusvuorisäätiön Markku-matkaava päiväpalvelu -hankkeesta, mutta suolistosairauksien osalta järjestösuunnittelijan työ on itselleni syväsukellus uuteen. Odotan kuitenkin innolla oppivani paljon aiheesta. Tämän parempaa paikkaa siihen ei varmasti ole!

Olen innoissani järjestösuunnittelijan monipuolisista tehtävistä. Minua motivoi se, että pääsen työskentelemään tiedon ja tuen tarjoamiseksi suolistosairautta sairastaville ja heidän läheisilleen sekä lisäämään tietoisuutta IBD:stä ja muista suolistosairauksista. Vessapassi tarjoaa konkreettista helpotusta suolistosairauksien kanssa eläville ja verkkovertaistoiminta toimii monelle matalan kynnyksen mahdollisuutena jakaa kokemuksia ja tuntemuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka todella tietävät, mistä on kyse.

Minuun saa olla yhteydessä etenkin sosiaalista mediaa, verkkovertaistoimintaa ja vessapassia koskevissa jutuissa! Yhteystietoni ja Facebookin työprofiilini löytyvät alta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Järjestösuunnittelija Maiju Ratala
Sosiaalinen media ja Vessapassi, verkkovertaistoiminta
Puh. 040 588 6643
FB: Maiju IBD suolistosairaudet