Maailman IBD-päivän virtuaalitapahtuma verkkosivuillamme klo 18.00 alkaen!

Maailman IBD-päivän teema on tänä vuonna IBD and Wellbeing, ja kansainvälinen kattojärjestömme EFCCA korostaa erityisesti mielen hyvinvoinnin ja avoimuuden merkitystä hashtagillä #breakthesilence.

Suomessa viestimme otsikolla ”Avoimuus luo hyvinvointia”.

IBD-päivän tietoisuuskampanja näkyy 19.5. ja sitä ennen sosiaalisessa mediassa, jossa jaetaan kokemuksia ja herätetään keskustelua muiden muassa suolistosairauksiin liittyvistä tabuista sekä avoimuuden voimasta oman hyvinvoinnin lähteenä.

Päivän kunniaksi järjestämme verkkosivuillamme virtuaalitapahtuman, jossa hyvinvointiteemaa käsittelee kolme eri puhujaa:

  • Gastroenterologian erikoislääkäri ja emeritusprofessori Martti Färkkilä kertoo IBD:n hoidosta otsikolla ”IBD:n hoidon kehittyminen ja muuttuneet hoitotavoitteet”.
  • IBD:tä sairastavan kokemustoimijan Heta Karjalaisen puheenvuoro käsittelee sairauden kanssa elämistä, voimavaroja ja avoimuuden merkitystä hyvinvoinnille.
  • Kouluttajapsykoterapeutti Leena Ehrlingin (VTT) puheenvuoro liittyy IBD-päivän hyvinvointiteemaan. Ehrling on kouluttajapsykoterapeutti, joka työskentelee psykoterapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana. Hänen asiantuntemustaan on muun muassa se, miten hankalia tunteita voidaan oppia tunnistamaan, ymmärtämään ja säätelemään sekä se, miten tunteet muuttuvat.

Tilaisuuden juontaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Ulla Suvanto ja se kestää noin kaksi tuntia.

Tilaisuus striimataan Factor Nova Oy:n studiolta Helsingistä tapahtuma-aikana.
Tapahtumaa voi seurata verkossa ilman kirjautumista.

Linkki striimaukseen avataan ennen tapahtumaa Maailman IBD-päivän sivulle.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!