Piirroskuvissa eri-ikäisiä ihmisiä violetilla taustalla ja teksti: IBD ei kysy ikää. Maailman IBD-päivää vietetään 19.5. IBD-päivän tapahtuma Tampereella ja verkossa.

Maailman IBD-päivä lähestyy!

IBD ei kysy ikää, todetaan tämän vuoden Maailman IBD-päivän teemana 19.5.

Tänä vuonna Maailman IBD-päivää vietetään IBD ei kysy ikää -teeman ympärillä niin livetapahtumassa Tampereella kuin striimattuna ympäri Suomen. Torstaina 19.5. järjestettävässä tilaisuudessa puhujat käsittelevät teemaa eri näkökulmista. Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 10.5.! Tilaisuuteen mahtuu paikanpäälle Tamperelle Työväenmuseo Werstaan auditorioon 50 nopeinta ilmoittautujaa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, erityisruokavaliot huomioiden. Ilmoittaudu paikan päälle tilaisuuteen tällä lomakkeella.

Tapahtuma myös striimataan, eli voit seurata tilaisuutta suorana myös verkossa. Striimiin ei tarvitse ilmoittautua. Suora katselulinkki tulee Maailman IBD-päivän sivulle, jonne pääset tästä.

Tapahtumassa pidetyt luennot tekstitetään ja tallennetaan myöhemmin katsottavaksi Youtube-kanavallemme. IBD-päivän tapahtumaa ja viestintää tukevat Tillotts, Pfizer, Medans, Takeda, Viatris, Ferring, Coloplast, Abbvie, Janssen ja Convatec.