Liity jäseneksi!

Jäsenmaksu on yhden ihmisen tuki yhdistyksen toiminnalle. Jäsenenä tuet toimintaamme, kun autamme ja tuemme jäseniämme monin tavoin – valvomme etuja, lisäämme tietoisuutta suolistosairauksista ja teemme vaikuttamistyötä muun muassa sairastamisen kustannuksien pysymiseksi kohtuullisella tasolla ja tasavertaisen hoidon saamiseksi. 

Liity jäseneksi tällä lomakkeella!

Jäsenmaksu on perusjäsenenä 27 euroa. Jäsenyys on suositeltavaa tehdä sairastavan henkilön nimellä, vaikka liittymisen tekisi alaikäisen huoltaja. Perhejäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa asuu perusjäsen. Perhejäsenmaksu on 17 euroa. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi.

Uutena jäsenenä voit maksaa jäsenmaksun Paytrail-palvelun kautta heti liittyessäsi, tai sähköpostitse tai paperisena toimitetun jäsenmaksulaskun tiedoilla. Jos valitsit paperisen jäsenmaksulaskun, se saapuu noin 1-2 viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä. Ensimmäisen verkkopankissa suoritetun laskun maksamisen yhteydessä voit aktivoida e-laskun. Muista aina käyttää laskukohtaista viitettäsi!

Kun jäsenmaksu on kirjautunut tietoihimme, saat sähköpostiin aktivointilinkin jäsensivuille. Jäsensivuilla voit mm. ladata sähköisen Vessapassin älypuhelimeesi sekä lukea jäsenlehteä.

Uutena jäsenenä saat kotiisi kannettuna jäsenlehden, jos et valinnut sähköistä lehteä sekä diagnoosiperusteisen tieto-oppaan, jos ilmoitat diagnoosisi. Paketissa on mukana tietoa myös yhdistyksen tarjoamasta vertaistuesta, sekä jäsenkortti, jonka kääntöpuolelta löytyy Vessapassi.

Jo aiempina vuosina liittyneille jäsenmaksu lähetetään vuosittain maaliskuussa, eräpäivän ollen huhtikuun lopussa. Näin toimimalle huomioimme usealle jäsenellemme alkuvuodelle kerääntyviä, sairaudesta aiheutuvia kustannuksia.

Kysyttävää jäsenyydestä? Soita toimistolle puh. 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14–17 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@ibd.fi!