Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Lataa päivitetty Vessapassi puhelimeesi

Olemme päivittäneet mobiili-Vessapassin uusimpaan versioon. Uudessa versiossa on suomen ja englannin lisäksi myös ruotsinkielinen teksti! Suosittelemme päivitystä mobiili-Vessapassin toimivuuden varmistamiseksi.

  • Jos et vielä ole maksanut vuoden 2020 jäsenmaksuasi > saat linkin uuteen Vessapassiin maksun kirjauduttua jäsenrekisteriimme.
  • Jos olet jo maksanut vuoden 2020 jäsenmaksulaskun > voit ladata uuden Vessapassin kirjautumalla jäsensivuille. Mobiili-Vessapassin lähetys löytyy Omat tiedot -osiossa välilehdeltä “Sähköinen jäsenkortti”.
    • Jos sinulla ei ole tunnuksia jäsensivuille, ota yhteyttä toimistolle info(a)ibd.fi.

Vessapassin mobiiliversio on tällä hetkellä vain Crohn ja Colitis ry:n jäsenetu. Vessapassi kuuluu Crohn ja Colitis ry:nGynekologinen potilasjärjestö Korento ry:nSuomen suolistosyöpäyhdistys Colores ry:nNeuroliiton, Syöpäjärjestöjen ja Suomen sklerodermayhdistyksen jäsenetuihin. Vessapassin saa liittymällä jonkin edellä mainitun yhdistyksen jäseneksi. Huomioithan kuitenkin että kaikilla yhdistyksillä Vessapassi ei ole kaikkien jäsentyyppien etu. Lue lisää Vessapassista >>