Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Kysely pitkäaikaissairaille ja lapsiperheille

Pitkäaikaissairaat
Onko sinulla jokin pitkäaikaissairaus tai vamma? Koetko, että et saa muiden kanssa palveluita yhdenvertaisesti? Vastaa Kuluttajaparlamentin kyselyyn ja voit voittaa 100 euron elämyslahjakortin.
Kyselyn tarkoituksena on selvittää aiheuttaako pitkäaikaissairaus tai vamma vaikeuksia saada yhdenvertaisesti palveluja.

Kyselyyn pääset tästä >>

Lapsiperheet
Onko perheellänne kokemuksia lapsiperheiden kotipalvelusta tai oletteko tuloksetta yrittäneet päästä palvelun piiriin? Vastaa Kuluttajaparlamentin kyselyyn ja voit voittaa 100 euron elämyslahjakortin.

Kysely on suunnattu lapsiperheille, joissa on yksi tai useampi alle 17-vuotias lapsi. Kyselyyn voivat vastata lapsiperheiden lisäksi myös perheiden lähiomaiset. Kyselyn avulla selvitetään onko lapsiperheiden kotipalvelun saatavuus parantunut kunnissa sosiaalihuoltolain uudistumisen myötä ja onko palvelun saamisessa ilman lastensuojelun asiakkuutta edelleen ongelmia.

Kyselyyn pääset tästä >>

Lahjakortilla voi lunastaa elämyksen ElämysLahjojen valikoimasta (elamyslahjat.fi). Pääset mukaan arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn lopussa.

Kyselyt ovat avoinna 16.8. asti!

Kuluttajaparlamentin-kyselyn-kuva