Kyselytutkimus haavaista paksusuolentulehdusta sairastaville

Teemme yhteistyössä Pfizerin kanssa kyselytutkimuksen, jonka tavoitteena on selvittää haavaista paksusuolentulehdusta sairastavien terveyskokemuksia koronapandemian aikana.

Kysely on osa laajempaa kansainvälistä hanketta, ja siihen osallistuu vastaajia useista maista. Kyselytutkimuksen päättymisen jälkeen tiedotamme kyselyn tuloksista yhteistyökumppanimme kanssa. Tähän kyselytutkimukseen voivat vastata kaikki yli 18-vuotiaat haavaista paksusuolentulehdusta sairastavat. Kysely on anonyymi ja siihen vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kyselyn toteuttaa kansainvälinen tutkimusyritys Harris Poll.

Tärkeää: Varmista ennen alla olevan linkin klikkaamista, että sinulla on mahdollisuus vastata koko kyselyyn yhdellä kerralla, sillä kyselyn linkki on ”kertakäyttöinen”. Tämä tarkoittaa sitä, että linkki toimii yhden kerran yhdeltä laitteeltasi. Jos jätät kyselyyn vastaamisen kesken ja yrität myöhemmin klikata linkkiä uudelleen, se ei aktivoidu enää.

Lisäksi on hyvä tiedostaa, että joidenkin vastaajien kohdalla kysely voi päättyä aiemmin kuin toisilla. Tämä johtuu siitä, että vastaaja ei ole täyttänyt kaikkia kyselyyn asetettuja kelpoisuusvaatimuksia jatkaa kyselyssä eteenpäin. Kaikki kyselyn päättymiseen saakka annetut vastaukset ovat kuitenkin tärkeitä ja hyödyllisiä.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Jos sinulla on teknisiä ongelmia kyselyn osalta, olethan yhteydessä sähköpostiin teknisetkysymykset@gcihealth.com ja saat apua kysymyksiisi.

Kiitos vielä kerran tuestasi!