Johanna Lahtinen 60 vuotta täyttäneiden toiminnan järjestösuunnittelijaksi

Yli 60-vuotiaiden suolistosairautta sairastavien toiminnan järjestösuunnittelijana on aloittanut Johanna Lahtinen. Hän siirtyi tehtävään Keliakialiiton K65 – kohdataan gluteenittomasti -hankkeesta, jossa hän järjesti muun muassa vertaistapaamisia 65 vuotta täyttäneille.

– Liityn innolla ja ilolla tämän järjestön joukkoihin. Koen tehtävän mielekkääksi, tarpeelliseksi ja ihmisenkokoiseksi. Vaikka suolistosairaustietämyksessäni on vielä petrattavaa, ovat tähän työhön liittyvät toimintamuodot tuttuja aiemmista töistäni järjestöissä, hän sanoo.

Johanna tulee muun muassa kehittämään vertaistoimintaa ikääntyville suolistosairautta sairastaville läsnä ja verkossa ja tuottamaan ja välittämään tietoa ikääntymisestä ja suolistosairauksista sekä sairastaville itselleen että ammattilaisille.

– Toivon tapaavani mahdollisimman monta hyvään ikään ehtinyttä henkilöä eri puolilta Suomea. Odotan välittömiä kohtaamisia ja runsasta keskustelua, joista saisin oppia sekä ideoita toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen, hän jatkaa.

– Toimintaa toteutetaan tarpeeseen, eri puolilla Suomea ja verkossa. Olethan yhteydessä minuun, jos toivot hyvänmielen teemapäivää alueellesi tai sinulla on uusi ja tarpeellinen idea verkkotapaamisen sisällöksi, Johanna kannustaa.

– Erityisen lämpöiset terveiset lähetän Joutsenen Marialle, joka teki tätä samaa työtä TIISE-hankkeessa. Olimme taannoin läheiset työkaverit eläkeikäisten näkövammaisten kuntoutustyössä, hän päättää.

Johannan yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta!