Jäsenmaksulaskut lähetetään viikolla 12

Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut lähetetään jäsenille viikon 12 (16.-20.3.) aikana. Eräpäivä laskussa on huhtikuussa. Tänä vuonna jäsenmaksu on 27 € perusjäseneltä ja 17 € perhejäseneltä. Älä maksa uutta jäsenmaksua vuoden 2019 laskun tiedoilla!

Haluamme huomioida usealle jäsenellemme alkuvuodelle kerääntyviä, sairaudesta aiheutuvia kustannuksia, lähettämällä laskut tammikuun sijaan vasta maaliskuussa. Selvityksemme mukaan pitkäaikaissairaudet rasittavat taloutta, ja suurin taloudellinen rasite ovat lääkekustannukset.

Huom! Jos olet valinnut laskun toimitustavaksi sähköpostin, tarkkailethan myös muita kuin Saapuneet-kansiota! Erityisesti gmail-sähköpostin käyttäjille yhdistykseltä tulevat viestit menevät joissain tapauksissa Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset-kansioon.

Lisääthän sähköpostiosoitteemme myös sähköpostisi osoitekirjaan, jotta sähköpostimme tulevat jatkossa paremmin perille Saapuneet-kansioon (inbox). Kiitos!

Jos maaliskuussa toimitettu lasku jää huomaamatta esimerkiksi väärän sähköpostikansion vuoksi, toimitamme korottoman muistutuslaskun paperiversiona kesäkuussa.

Kysyttävää jäsenyydestä? Soita toimistolle puh. 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14–17 tai laita sähköpostia osoitteeseen info(a)ibd.fi!