Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Jäsenmaksusi tukee tärkeää asiaa

Maksamalla jäsenlaskusi varmistat tiedonsaantisi ja tuet tärkeää toimintaa.

Lähetimme jäsenmaksulaskut tänäkin vuonna maaliskuussa. Muistutuslaskut lähetimme paperisena toukokuun lopulla ja näissä eräpäivä on heti. 

Jos olet valinnut laskun toimitustavaksi sähköpostin, tarkistathan sähköpostisi eri kansiot. Monesti roskapostit tyhjenevät automaattisesti tietyn ajan välein, joten maaliskuussa lähetetty lasku ei todennäköisesti enää löydy roskapostista. Muistutuslasku on koroton eli samanhintainen kuin alkuperäinen lasku.

Voit aktivoida e-laskun verkkopankissasi ensimmäisen laskun maksun yhteydessä. Muista käyttää laskukohtaista viitettäsi.

Yksittäisen jäsenen tuki mahdollistaa, että esimerkiksi sairastuneen lapsen vanhemmat, vasta diagnoosin saaneet nuoret tai jo pidempään suolistosairauden kanssa eläneet saavat oikeaa tietoa ja löytävät vertaisia tuekseen. Yhdistyksen kautta myös hiljaiset sairastavat saavat äänensä kuuluviin.

Jos laskussasi on epäselvää tai haluat kysyä jäsenyydestä, ota yhteyttä toimistolle: puh. 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14–17 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@ibd.fi!

Kiitos jäsenyydestäsi!