Jäsenmaksulaskut postissa

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenille, postitse laskun saapuminen kestää oman aikansa. Eräpäivä laskussa on 30.4.2021. Tänä vuonna jäsenmaksu on 27 euroa perusjäseneltä ja 17 euroa perhejäseneltä. Voit aktivoida e-laskun verkkopankissasi ensimmäisen laskun maksun yhteydessä. Muista käyttää laskukohtaista viitettäsi. Ethän maksa uutta jäsenmaksua vuoden 2020 laskun tiedoilla!

Huom! Jos olet valinnut laskun toimitustavaksi sähköpostin, tarkkailethan myös muita kuin Saapuneet-kansiota! Lisääthän sähköpostiosoitteemme myös sähköpostisi osoitekirjaan, jotta sähköpostimme tulevat jatkossa paremmin perille Saapuneet-kansioon (inbox). Jos maaliskuussa toimitettu lasku jää huomaamatta esimerkiksi väärän sähköpostikansion vuoksi, toimitamme korottoman muistutuslaskun paperiversiona kesäkuussa.

Mobiiliin ladattava Vessapassi on kytköksissä jäsenmaksuusi. Kun jäsenmaksu on kirjautunut järjestelmäämme, saat automaattisesti sähköpostiisi uuden linkin, jonka kautta voit ladata uuden Vessapassin älypuhelimeesi. Jos jäsenmaksua ei makseta, lakkaa mobiiliin ladattu Vessapassi toimimasta toukokuun aikana.
Lisätietoa mobiili-Vessapassista.

Haluamme huomioida usealle jäsenellemme alkuvuodelle kerääntyviä, sairaudesta aiheutuvia kustannuksia, minkä vuoksi lähetämme laskut tammikuun sijaan vasta maaliskuussa. Selvityksemme mukaan pitkäaikaissairaudet rasittavat taloutta, ja suurin taloudellinen rasite ovat lääkekustannukset.

Kysyttävää jäsenyydestä? Soita toimistolle puh. 075 325 4400 maanantaisin ja torstaisin klo 14–17 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@ibd.fi!