Narsisseja.

Avoin työpaikka: järjestösuunnittelija

Hakuaika on päättynyt

IBD ja muut suolistosairaudet ry on valtakunnallinen järjestö suolistosairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen. Haemme nyt järjestösuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toiminnan kohderyhmänä ovat yli 60-vuotiaat suolistosairautta sairastavat henkilöt ja heidän läheisensä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö, joka työskentelee ikääntyvien parissa. Toiminnalla pyritään lisäämään ikääntyvien suolistosairauksia sairastavien voimavaroja mahdollistamalla vertaistukea sekä tarjoamalla tietoa suolistosairauksien vaikutuksista ikääntyessä.

Työtehtävät tiivistettynä:

  • Kehittää vertaistoimintaa ikääntyville suolistosairautta sairastaville läsnä ja verkossa
  • Järjestää vertaistuellisia kursseja ja teemapäiviä
  • Tuottaa ja välittää tietoa ikääntymisestä ja suolistosairauksista sekä sairastaville itselleen että heidän parissaan työskenteleville ammattilaisille niin nettisivuilla, somessa, koulutuspäivillä kuin eri julkaisuissakin

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, esiintymiskykyä, aktiivista ja joustavaa työotetta, kokemusta tapahtumien järjestämisestä sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten parissa tehdystä työstä, järjestötyökokemusta ja verkostotyön osaamista. Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, joustavat työajat, innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä vaikuttaa oman työn sisältöön.

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 5. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Työ alkaa viimeistään 22.4.2024 tai aiemmin. Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Järjestösuunnittelijan tehtävää haetaan lyhyellä (max. 2 min) videohakemuksella. Lisää videolinkki hakemukseesi lataamalla video esimerkiksi YouTubeen ja poimi sieltä linkki hakemukseesi. Kerro videolla kuka olet, miksi haluaisit paikan ja millaista kokemusta sinulla on tehtävään annettavana.  Lähetä cv:si ja linkki videohakemukseesi viimeistään 15.3.2024 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi  

Tehtävään liittyvät tiedustelut torstaina 7.3. klo 10–12 ja maanantaina 11.3. klo 13–15 puhelimitse 040 031 5383 / toiminnanjohtaja Ulla Suvanto.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan haastatteluajat tiistaina 19.3. ja haastattelut pidetään perjantaina 22.3.2024 Tampereella yhdistyksen toimistolla.