Avoin työpaikka: järjestöassistentti

IBD ja muut suolistosairaudet ry on valtakunnallinen järjestö suolistosairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen. Haemme nyt yhdistykseemme järjestöassistenttia määräaikaiseen, vähintään vuoden kestävään työsuhteeseen. Järjestöassistentin tehtäviin kuuluu erilaisia vertaistoiminnan työtehtäviä kohdentuen erityisesti nuorten toimintaan, koulutus- ja tapahtumajärjestelyjä, toimistotöitä sekä muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä. Tehtävät täsmentyvät valittavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan.

Työpaikka on osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Paikka auki II – ohjelmaa, joten hakijoiden tulee olla alle 30-vuotiaita työelämän ulkopuolella olevia nuoria tai osatyökykyisiä (ilman ikärajoitusta). Henkilö ei myöskään voi olla aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. Tutustu Paikka auki -ohjelman kriteereihin: www.paikka-auki.fi

Järjestöassistentti työskentelee yhdessä yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa. Sinulta toivomme hyvää yhteistyökykyä, intoa uuden oppimiseen sekä aktiivista ja joustavaa työotetta. Tehtävän hoidossa on eduksi soveltuva ammatillinen koulutus ja kiinnostus järjestötyöhön.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, vaikuttaa oman työn sisältöön sekä innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön sekä joustavat työajat.

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 3. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Työ alkaa maanantaina 5.8.2024. Työpaikka sijaitsee yhdistyksen toimistolla Tampereella, toimistomme on esteetön.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään 26.5.2024 klo 24:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi  Kirjoita sähköpostin aihekenttään järjestöassistentti.  

Tehtävään liittyvät tiedustelut keskiviikkona 15.5. klo 13–14 ja keskiviikkona 22.5 klo 10–11 puhelimitse 040 031 5383 / toiminnanjohtaja Ulla Suvanto. Haastatteluun valittaville ilmoitetaan tiistaina 28.5. ja haastattelut pidetään perjantaina 31.5.2024 yhdistyksen toimistolla Tampereella.