Narsisseja.

IBD-Ninja Camp 6.-9.4.2017

IBD-Ninja Camp on vertaistukileiri 13-17-vuotiaille IBD:tä sairastaville nuorille. IBD-Ninja Camp järjestetään torstaista sunnuntaihin 6.-9.4.2017 Kiponniemen leiri- ja kurssikeskuksessa. Leirikeskus sijaitsee keskellä kauneinta Järvi-Suomea, noin 15 km Jyväskylästä Keuruulle päin. Niemeä ympäröi puhdasvetinen Vesankajärvi.

Leiri on tarkoitettu IBD:tä sairastaville nuorille, mutta aiempien hyvien kokemuksien pohjalta kutsumme leirille tänäkin vuonna myös IBD-nuoren kaverin. Nuoret ovat kuitenkin huippua porukkaa, joten mukaan uskaltaa lähteä hyvillä mielin myös ilman tuttua ja turvallista kaveria!

IBD-Ninjat linnoittautuvat leirikeskuksen päärakennukseen torstaista sunnuntaihin, majoittuen 2-4 henkilön huoneissa. Jokaisessa huoneessa on suihku ja WC. Leirin aikana jutellaan vertaisten kanssa, vietetään hauskaa yhteistä aikaa sisällä ja ulkona, syödään ja nukutaan hyvin, ja nautitaan vertaisten seurasta! Koska leiri on pidempi ja muutoinkin mahtavampi kuin koskaan ennen, on luvassa myös ennennäkemätöntä hauskuutta ja yllätyksiä.
Ohjaajina toimii yhdistyksen neljä loistavaa vapaaehtoista, ja mukana menossa myös työntekijä yhdistyksen toimistolta.

Leirikeskukseen ei pääse näppärästi julkisilla, joten tarpeen vaatiessa järjestämme kimppakuljetusta Jyväskylästä Kiponniemeen ja takaisin.

Ilmoittaudu siis pian mukaan, viimeistään tiistaina 28.2. Ilmoittautumisryntäyksen yllättäessä ohjaajat valitsevat leiripaikan saajat, pitäen ensisijalla IBD:tä sairastavia nuoria.

Onko torstain aloitus liian aikainen, etkö saa perjantaita vapaaksi koulusta, mutta haluaisit silti osallistua Ninja Campille? Ei hätää! Ensisijaisesti pyrimme toteuttamaan viikonlopun torstaista sunnuntaihin aiempien vuosien palautteiden pohjalta, mutta jos campille on suurempi kysyntä perjantaista sunnuntaihin, vastaamme kysyntään. Ilmoitathan siis ilmoittautuessasi, haluatko osallistua viikonloppuun torstaista vai perjantaista alkaen. Haluamme aloittaa yhteisen ajan kaikki yhdessä, joten aloitus on koko ryhmällä joko torstaina tai perjantaina. Tällä hetkellä leiri on toteutumassa torstaista sunnuntaihin ylivoimaisen toiveen mukaan (päivitetty 30.1.).

Ilmoittaudu tästä >>

Vielä lyhyesti:

MITÄ: IBD-Ninja Camp, eli vertaistukileiri.

KENELLE: 13-17-vuotiaille IBD:tä sairastaville (yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita!) ja heidän kavereilleen (1 kaveri/nuori), maksimissaan 20:lle nuorelle.

MISSÄ: Kiponniemen leiri- ja kurssikeskuksessa, osoitteessa Kiponniementie 84, 41940 Vesanka.

MILLOIN: Torstaista (tai perjantaista) sunnuntaihin 6.-9.4.2017. Ohjelma alkaa torstaina noin kello 18 (tai perjantaina kello 16) ja päättyy sunnuntaina kello 14 mennessä. Tarkemman ohjelman osallistujat saavat vahvistusviestissään.

PALJONKO: Koko leirin hinta on 60€/osallistuja, sisältäen täysylläpidon ja ohjelman. Matkakuluja ei korvata.

ILMOITTAUTUMINEN: Viimeistään 28.2. joko sähköpostitse (renja.tolvanen(a)ibd.fi) tai ilmoittautumislomakkeella.

Mahdolliset kysymykset voit suunnata järjestötyöntekijä Renja Tolvaselle, renja.tolvanen(a)ibd.fi tai 040 632 6622.

Yhdistyksen ilmoittautumis- ja peruutusehdot