Narsisseja.

IBD-lehden jakelu viivästyy – lehden voi lukea jo verkossa

Painetun IBD-lehden 4/2021 jakelu viivästyy jonkin verran, sillä lukijoille on lähtenyt inhimillisen virheen vuoksi uudelleen lehden numero 1/2021.

Lehden tilaajille on lähetetty sähköpostitse linkki neloslehden sähköiseen versioon. Lehti löytyy myös jäsensivuiltamme sinne kirjautumalla.

Jos et saanut sähköpostia ja haluat jatkossa saada tiedotteitamme, voit halutessasi lisätä sähköpostiosoitteesi halutessasi Omat tiedot -sivulla. Huomaathan, että sähköpostia tarvitaan, jos haluat jäsenmaksulaskuja ja muita kohdennettuja sähköposteja. 

Painettu IBD-lehti 4/2021 postitetaan lukijoille välipäivinä

Vuoden viimeisen IBD-lehden teemana on kipu. Sitä käsitellään muun muassa opiskelija Saana Riekin ja psykoterapeutti Jaana Kotirannan haastattelussa sekä Anna Jarske-Fransasin kiinnikekipuja käsittelevässä jutussa.

Liisi Kolkkanen kertoo lehdessä, miten hän on jatkanut aerodance-harrastustaan haavaisesta paksusuolentulehduksesta huolimatta. Martta perheineen taas on sopeutunut elämään lyhytsuolisyndrooman kanssa.

Lehdessä on tietoa myös maasta toiseen muuttavan lääkehoidosta, ihmisten ja hevosten IBD:stä, aluevaaleista sekä menneistä ja tulevista tapahtumista.

Pahoittelemme kömmähdystä ja toivotamme lukemisen iloa!

Jakelun ajankohta on korjattu painosta saadun tiedon mukaan 13.12.2021.