Tule mukaan maksuttomaan Sidekick-hyvinvointiohjelmaan!

Animaatiohahmoja Sidekick-ohjelmasta

Sidekick IBD -ohjelma on täysin uudenlainen 16 viikon kokonaisuus, jossa edetään askel kerrallaan kohti hyvää oloa. Kännykkään ladattavassa suomenkielisessä sovelluksessa on omat ohjelmat Crohnin tautia ja haavaista paksusuolentulehdusta sairastaville.

Jokaisella viikolla on oma teemansa, esimerkiksi ravitsemus, stressin vähentäminen, unenlaadun parantaminen ja fyysisen aktiivisuuden lisääminen. Viikon aikana sovellus antaa vinkkejä ja pieniä tehtäviä aiheeseen liittyen.

Sovelluksen tavoitteena on kohentaa elämänlaatua monipuolisesti ja auttaa elämään parempaa arkea IBD:n kanssa. Osallistujat saavat myös henkilökohtaisia viestejä IBD-hoitajalta ohjelmaan liittyen.

Sidekick IBD -sovellus tarjoaa sekä hyvää oloa että hyvän tekemistä. Aktiivisesta sovelluksen käytöstä Sidekick lahjoittaa Unicefin kautta puhdasta vettä sitä tarvitseville lapsille.

Animaatiohahmoja Sidekick-ohjelmasta

Lataa Sidekick-sovellus puhelimeesi klikkaamalla alla olevia linkkejä suoraan puhelimellasi:

Haavaisen paksusuolitulehduksen ohjelman saat ladattua tästä >>

Crohnin taudin ohjelman saat ladattua tästä >>

Huom! Jos kännykkään valittu kieli on englanti, myös sovellus latautuu englanniksi. Kielen voi vaihtaa suomeksi sovelluksen lataamisen jälkeen.

Crohn ja Colitis ry ja lääkeyhtiö Pfizer toimivat yhteistyössä Sidekick-hyvinvointipalvelun tarjoamiseksi IBD:tä sairastaville. Pfizer haluaa edistää terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tukea potilaita elämänmittaisten sairauksien kanssa.

Katso alta sovelluksen esittelyvideo!