Hyviä eläkepäiviä, Maria!

Yhdistyksen pitkäaikainen työntekijä Maria Joutsen siirtyy lomien kautta hyvin ansaituille eläkepäiville maaliskuussa.

10 vuotta sitten tulin Crohn ja Colitis ry:n palvelukseen projektivastaavaksi. Olen toiminut myös järjestösuunnittelijana ja nyt viimeiseksi hankevastaavana. Työni aikana yhdistyksemme nimi on vaihtunut IBD ja muut suolistosairaat ry:ksi ja henkilöstö on kasvanut 3,5:sta kymmeneen. Toiminta on laajentunut ja jäseniä on tullut yhdistykseemme lisää. Tämä työ, niin kuin elämä yleensäkin, on ollut aaltoliikettä – on ollut väsyttäviä ja kurjia päiviä, mutta onneksi päivät ovat etupäässä olleet kivoja ja antoisia.

Parasta työssäni on ollut ehdottomasti kohtaamani ihmiset: teitä tulen kaipaamaan nyt aloittaessani vuosiloman iltapäivällä keskiviikkona 15.3., ja siirtyessäni 1.5. eläkkeelle. En usko, että kaipaan STEA-hakemuksia ja muita kirjallisia hommia, mutta kursseja, syys- ja kevätpäiviä sekä muita tapaamisia kylläkin. Juuri näissä tapaamisissa sain kohdata ihmisiä, joilta opin paljon.

Nyt on siis aika kiittää ja kumartaa. Toivon teille jokaiselle kaikkea parasta. Voikaa hyvin, ja hymyillään, kun tavataan.
– Maria

Maria Joutsen

Me yhdistyksen työntekijät, kuin myös vapaaehtoiset ja muut toiminnassa mukana olleet kiitämme monista nauruista, yhdessä oppimisesta ja kehittämisestä ja erilaisista reissuista ja sattumuksista, mitä vuosiin onkaan mahtunut!

Aiemmin Marialle kuuluneissa asioissa voi jatkossa olla yhteydessä toimiston yleiseen sähköpostiosoitteeseen info@ibd.fi, josta viesti ohjataan oikealle henkilölle, tai voit katsoa yhteystiedot-sivulta sopivan henkilön.