Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Hae Nuorisotiimiin v.2018-2019!

Kiinnostaako nuorten etujen ajaminen yhdistyksessä? Haluatko järjestää vuosittaisen valtakunnallisen vertaistukiviikonlopun Crocoille, eli 18-30-vuotiaille IBD:tä sairastaville? Lähde mukaan Nuorisotiimiin! Haku toimikaudelle 2018-2019 on nyt auki!

Nuorisotiimi..

  • on itsenäinen neljän hengen ryhmä, joka koostuu yhdistyksen vapaaehtoisista Croco-ikäisistä jäsenistä
  • pääsee vaikuttamaan nuorten asemaan valtakunnallisessa, jatkuvasti kasvavassa yhdistyksessä kaksi vuotta kestävän toimikautensa ajan
  • järjestää vuosittain valtakunnallisen Crocojen vertaistukiviikonlopun, valiten sopivan paikan ja suunnitellen ja toteuttaen ohjelman
  • päivittää Crocojen Facebook-sivua ja toimii verkkovertaisena Crocojen salaisessa Facebook-ryhmässä sekä Croco-chateissa.
  • kokoontuu kaksi kertaa vuodessa, yleensä yhdistyksen toimistolla Tampereella

Tiimin jäsenenä sinun on lisäksi mahdollista..

  • järjestää omalla kotipaikkakunnallasi Crocojen oma aluetapaaminen
  • edustaa Suomea ja yhdistystä ulkomailla kesällä järjestettävässä European Youth Meetingissä

Nuorisotiimin jäsenyys on vapaaehtoistoimintaa, ja yhdistys odottaa tiimiltä sitoutumista koko toimikauteen (2018-2019). Toiminnasta ei makseta palkkiota. Matkakulut ja mahdolliset muut toiminnasta syntyneet kulut korvataan.

Lähetä itsestäsi esittely ja kasvokuva osoitteeseen nuorisotiimi(a)ibd.fi viimeistään 30.9.! Kuvat ja lyhyet esittelyt julkaistaan IBD-lehden marraskuussa ilmestyvässä numerossa 4/2017, jonka jälkeen Crocot äänestävät uuden Nuorisotiimin, ja uusi tiimi julkistetaan IBD-viikon päätteeksi 7.12.

Lue nykyisen Nuorisotiimin jäsenen Oona Karhusen kokemusteksti IBD-lehden numerosta 2/2017!

Lisätietoja Nuorisotiimin toiminnasta voit kysyä joko järjestösuunnittelija Renja Tolvaselta (renja.tolvanen(a)ibd.fi) tai Nuorisotiimin nykyiseltä jäseneltä Teija Aallolta (teija.aalto(a)ibd.fi).