Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Crohn ja Colitis ry etsii hankevastaavaa

Hankevastaava, Tukea perheille -hanke

Haemme hankevastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan kolmevuotisen Tukea Perheille -hankkeen toteutuksesta. Tukea Perheille -hankkeen tarkoituksena on tukea IBD:tä sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän lähipiirinsä arkea tiedottamalla, antamalla mahdollisuuksia vertaistukeen sekä tuottamalla materiaalia, jota voidaan käyttää myös muussa toimintaympäristössä. Hankkeen toiminta ja materiaalit tukevat koko perhettä lapsen ja nuoren sairastumisvaiheessa sekä elämän taitekohdissa, kuten päiväkodin tai koulun alkaessa, murrosiässä sekä siirryttäessä aikuisten puolelle sairaanhoidossa.

Hankevastaavan tehtävänä on suunnitella, koordinoida ja toteuttaa Tukea perheille -hanke. Tukenasi on ohjausryhmä, joka koostuu vanhemmista ja eri alojen ammattihenkilöstä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta projektityöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, esiintymiskykyä, aktiivista ja joustavaa työotetta, kokemusta kouluttamisesta, selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kiinnostusta ja valmiutta toimia vapaaehtoisten ja eri alojen ammattilaisten parissa. Lisäksi arvostamme kokemusta perheiden parissa työskentelystä ja järjestötyöstä sekä sote-palveluverkoston tuntemusta ja verkostotyön osaamista.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä vaikuttaa oman työn sisältöön, innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön ja joustavat työajat.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 5. Työ alkaa 2.5.2018 tai aiemmin ja työpaikka sijaitsee Tampereella.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään su 4.3.2018 klo 24:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi.

Tehtävään liittyvät tiedustelut ma 19.2. klo 14-17 ja to 22.2.klo 10-12 puhelimitse 040 031 5383 / Ulla Suvanto.

Haastattelut pidetään 15.3.2018 Tampereella.

Crohn ja Colitis ry on valtakunnallinen IBD:tä (Inflammatory Bowel Disease) eli tulehduksellista tai muuta suolistosairautta sairastavien ja heidän läheisten potilasjärjestö. Crohnin tautia ja colitis ulcerosaa sairastaa Suomessa lähes 50 000 henkilöä, yhdistyksessä on noin 8000 jäsentä.