Narsisseja.

CroCojen violetti viikonloppu vol. 2 – Yyterin kylpylähotellissa 5.-6.11.2016

Crohn ja Colitis ry:n 18 – n. 30 -vuotiaiden jäsenten vertaistukiviikonloppu piti järjestää Turun Rymättylässä, Kunstenniemen leirikeskuksessa 15. – 18.9.2016. Valitettavasti vähäisen osallistujamäärän vuoksi tämä viikonloppu on peruttu.

Haalarimerkki_valmisKorvaavana vertaistukiviikonloppuna Nuorisotiimi suunnitteli viikonlopun Yyterin kylpylähotelliin, lauantaista sunnuntaihin 5.-6.11.!

Viikonlopun teemavärinä VIOLETTI. Violetin nauhan kantaminen lisää tietoisuutta IBD-sairauksista, kuten Crohnin taudista ja colitis ulcerosasta. Viikonloppuun ovat tervetuleita kaikki yhdistyksen 18 – 30 –vuotiaat jäsenet sairaudesta riippumatta!
Viikonlopulle on tiedossa yhteisiä aktiviteetteja, keskusteluhetkiä ja ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa. Myös kylpylä on vapaassa käytössä. Lauantai-iltana pidämme teemavärin mukaiset juhlat: PURPLE PARTIT. Illan violetein pukeutuja palkitaan, joten muista pakata vaatekaapin violeteimmat vaatteet aina sukista hattuun matkalle mukaan! Illan aikana tiedossa kisailuja ja muuta mukavaa.

Viikonlopun hinta on 50 € (sis. majoituksen, ylläpidon ja kylpylän vapaan käytön). Matkakuluja ei korvata. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla (renja.tolvanen (a) ibd.fi). Kerro viestissä osallistujan nimi, puhelinnumero, osoite, ikä, diagnoosi, sekä erityisruokavaliot ja allergiat. Kerro myös, mistä aiheista haluaisit viikonlopun aikana keskustella? Nuorisotiimi valitsee näistä ehdotuksista muutaman aiheen, joista keskustellaan viikonlopun ryhmäkeskusteluissa.

Ilmoittautuminen päättyy 7.10.
Osallistujamaksimi on 20 henkilöä.

Osallistujien toivotaan saapuvan paikalle lauantaina kello 11 mennessä.
Porista pääsee linja-autolla suoraan Yyteriin. Linja-auto lähtee lauantaina Porista kello 10:10 (Yyterissä klo 10:47). Sunnuntain linja-autovuorot ovat selvityksen alla, tai voimme hoitaa Yyteri-Pori matkan kimppakyydeillä. Matka on autolla noin 20min.

Majoitumme Yyterissä neljän hengen huoneisiin.

Lisätiedot
Renja Tolvanen
järjestötyöntekijä
renja.tolvanen (a) ibd.fi
040 632 6622