Narsisseja.

Crocojen viikonloppu 14.-16.9.

Vuosittainen Crocojen vertaistukiviikonloppu vietetään tänä vuonna Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskuksessa Ristiinassa 14.-16.9.2018!

Viikonloppun viettoon ovat tervetulleita kaikki 18-30-vuotiaat riippumatta siitä, missä vaiheessa sairautta on, tai oletko yhdistyksen jäsen. Tapaamisen teemana toimii henkinen hyvinvointi ja luvassa on irtiottoa arjesta aktiviteettien, vertaiskeskustelun, yhdessäolon ja saunonnan muodossa. Ja ehkä 348 kakkavitsiä. Kyyrönkaidassa on mahdollisuus monipuoliseen ulkoiluun, kalastukseen ja veneilyyn.

Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa, joissa kaikissa on oma vessa ja suihku. Vertaistukiviikonlopun hinta on 60e joka sisältää majoituksen ja ruoat. Tarvittaessa järkätään mennen tullen kimppakyytejä akselille Mikkeli-Kyyrönkaita. Mukaan mahtuu 16 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittaudu mukaan yhteen vuoden parhaista viikonlopuista sunnuntaihin 19.8. mennessä!

Jos pystyt ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella, olet vahvistanut paikkasi Crocojen viikonlopussa. Voit perua ilmoittautumisen yhdistyksen ilmoittautumis- ja peruutusehtojen mukaisesti ilmoitttautumisajan puitteissa.

Lisätietoja nuorisotiimi(a)ibd.fi, tai järjestösuunnittelija Renja Nikula / renja.nikula(a)ibd.fi / 040 632 6622

Ilmoittaudu tästä >>