Colitista sairastava, osallistu kyselytutkimukseen

Osallistu kyselytutkimukseen: keräämme colitis ulcerosaa (haavainen paksusuolitulehdus) sairastavien näkemyksiä ja kokemuksia kyselytutkimuksen avulla.

Tämän laajan kyselytutkimuksen tavoitteena on selvittää lääkäreiden ja colitis ulcerosaa sairastavien näkemyksiä sairaudesta. Kyselytutkimuksessa selvitetään sairauden vaikutusta fyysisistä oireista sairastavan ja lääkärin väliseen viestintään sekä emotionaaliseen terveyteen ja parisuhteisiin. Tämä kyselytutkimus on osa kansainvälistä hanketta, johon Suomi on valittu mukaan. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään aina vastaajaryhmänä, ei yksilötasolla.

On tärkeää tiedostaa, että kaikki kyselyyn osallistuvat eivät välttämättä pääse vastaamaan tutkimuksen jokaiseen kysymykseen. Jos olet ensin vastannut joihinkin yleisiin kysymyksiin ja tutkimus pysähtyy, on silloin todennäköistä, että et täytä kelpoisuusvaatimuksia siirtyä tutkimuksen lisäkysymyksiin. Kaikki siihen saakka antamasi vastaukset ovat edelleen hyödyllisiä ja arvostamme, että käytit aikaasi kyselyyn vastaamiseen.  Jos sinulla on ongelmia linkin toimivuuden kanssa, kokeile pääsetkö kyselyyn toiselta laitteelta, koska joitakin laitteita ei ole optimoitu kyselyihin.  Muista myös, että linkki voidaan avata vain kerran samassa laitteessa. Siksi on tärkeää, että aloitettuasi kyselyn, vastaat siihen kerralla.

Tässä linkki colitis ulcerosaa sairastavien kyselytutkimukseen:Osallistu >>