Avoin työpaikka: Toimistosihteeri


Crohn ja Colitis ry on valtakunnallinen potilasjärjestö IBD:tä eli tulehduksellista tai muuta suolistosairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. IBD:tä sairastaa Suomessa noin 50 000 henkilöä. Crohn ja Colitis ry:ssä on 8000 jäsentä. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta www.ibd.fi

Haemme nyt toimistosihteeriä määräaikaiseen, vuoden kestävään työsuhteeseen. Työaika on 60% normaalityöajasta eli 22 tuntia 48 minuuttia viikossa.

Työpaikka on osa STEAn Paikka auki II -avustusohjelmaa. Hakijan tulee olla osatyökykyinen.

Toimistosihteeri toimii läpileikkaavasti koko organisaation tukena. Työtehtävät ovat toimisto-, talous- sekä jäsenasioihin ja tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Toimenkuva tulee muokkautumaan palkattavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan.

Toimistosihteeri työskentelee yhdessä yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa, joten edellytämme hyvää yhteistyökykyä sekä aktiivista ja joustavaa työotetta. Tehtävän hoidossa eduksi on soveltuva ammatillinen koulutustausta ja kiinnostus järjestötyöhön.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, vaikuttaa oman työn sisältöön sekä innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön ja joustavat työajat.

Työ saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään pe 31.1.2020 klo 24:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi Kirjoita sähköpostin aihekenttään toimistosihteeri.

Työt alkavat aikaisintaan ma 9.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Työpaikka sijaitsee yhdistyksen toimistolla Tampereella. Toimistomme ei ole esteetön.

Tehtävään liittyvät tiedustelut to 23.1.2020 klo 11-12 ja ma 27.1.2020 klo 15-16 puhelimitse 040 031 5383 / toiminnanjohtaja Ulla Suvanto. Haastatteluun valittaville ilmoitetaan pe 7.2.2020 ja haastattelut pidetään to 13.2.2020 yhdistyksen toimistolla Tampereella.