Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Avoin työpaikka: sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija

Haku on päättynyt 28.5.2023

Tule meille töihin! Haemme sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan yhdistyksen edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä sekä sosiaali- ja terveysturvaan liittyvästä ohjauksesta, neuvonnasta ja viestinnästä.

Sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija

  • Vastaa yhdistyksen edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä
  • Seuraa sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöä
  • Ymmärtää miten yhteiskunnallinen päätöksenteko toimii
  • Laatii sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisiin asioihin liittyviä lausuntoja, kannanottoja ja mielipidekirjoituksia yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
  • Osallistuu verkostoyhteistyöhön ja eri työryhmiin
  • Vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä vaikuttamistyön ajankohtaisten asioiden viestimisestä yhdistyksen eri viestintäkanavissa yhdessä viestinnän työntekijöiden kanssa
  • Toimii asiantuntijana koulutus- ja tiedotustilaisuuksissa
  • Neuvoo ja ohjaa sosiaalioikeudellisissa ja sosiaaliturvaan liittyvissä kysymyksissä

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, esiintymiskykyä, aktiivista ja joustavaa työotetta, koulutuskokemusta sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Kielitaidon osalta edellytämme erinomaista suomen, hyvää englannin ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa sekä halua ja valmiutta käyttää niitä myös käytännön puhetilanteissa.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, joustavat työajat, innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä vaikuttaa oman työn sisältöön.

Työ sisältää matkustamista ja satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 6.

Työ alkaa 14.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Tampereella. Osan työstä voi sovitusti suorittaa etätyönä.

Tehtävää haetaan lyhyellä (max. 3 min) videohakemuksella. Kerro videolla kuka olet, miksi haluaisit paikan ja millaista kokemusta sinulla on tehtävään liittyen. Lähetä cv:si ja linkki videohakemukseesi 28.5.2023 klo 24:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi.

Tehtävään liittyvät tiedustelut perjantaina 12.5. klo 11–13 ja maanantaina 22.5. klo 11–13 puhelimitse 040 031 5383 / toiminnanjohtaja Ulla Suvanto.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan haastatteluajat perjantaina 2.6. ja haastattelut pidetään keskiviikkona 7.6.2023 Tampereella.

IBD ja muut suolistosairaudet ry on valtakunnallinen potilasjärjestö suolistosairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen.