Avoin työpaikka: järjestösuunnittelija

Haemme idearikasta ja monipuolista sosiaalisen median ammattilaista määräaikaiseksi perhevapaan sijaiseksi vastaamaan IBD ja muut suolistosairaudet ry:n someviestinnästä sekä verkkovertaistuesta. Toimintaamme ohjaa rohkeus uudistua, kehittyä ja vastata ajanmukaisesti kohderyhmämme tarpeisiin. Olemme helposti saavutettava ja lähestyttävä valtakunnallinen järjestö #meidänjärjestö, sekä luotettava asiantuntija ja yhteistyökumppani.

Työtehtävät tiivistettynä:
– Yhdistyksen sosiaalisen median sisältöjen ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
– Somen toteutukseen osallistuvien vapaaehtoisten sometiimin koordinointi
– Videoiden kuvaus ja editointi
– Asiantuntijoiden liveluentojen koordinointi
– Muut viestinnän tehtävät yhteistyössä viestintäpäällikön kanssa, kuten verkkosivujen päivittäminen, lehtiartikkeleiden kirjoittaminen, tietoisuuskampanjoiden suunnittelu ja toteutus
– Vessapassitoiminnan koordinointi
– Yhdistyksen ylläpitämistä verkkovertaisryhmistä vastaaminen sekä verkkovertaistoiminnan koordinointi

Toivomme sinulta:
– Vankkaa osaamista sosiaalisesta mediasta, sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä somemarkkinoinnin toteutuksesta (Facebook Manager)
– Graafisten ohjelmien kuten Canva, InDesign sekä videoeditointiohjelmien osaamista.
– Joustavuutta, paineensietokykyä sekä valmiutta tarttua toimeen lyhyelläkin varoitusajalla
– Kykyä hallita useita yhtäaikaisia projekteja
– Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
– Oma-aloitteisuutta, idearikkautta, luovuutta ja yhteistyökykyä

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 5. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon, joustavan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön myös pandemian jälkeen. Työ alkaa 22.9.2021 tai aiemmin. Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Järjestösuunnittelijan tehtävää haetaan lyhyellä (max. 2 min) videohakemuksella. Lisää videolinkki hakemukseesi lataamalla video esimerkiksi YouTubeen ja poimi sieltä linkki hakemukseesi. Kerro videolla kuka olet, miksi haluaisit paikan ja millaista kokemusta sinulla on tehtävään annettavana. Toivomme myös työnäytteitä, joissa näkyy erityisesti se, millaisia sosiaalisen median sisältöjä/kampanjoita olet toteuttanut.

Lähetä sähköpostitse cv:si, linkki videohakemukseesi sekä mahdolliset työnäytteet osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi viimeistään torstaina 12.8. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan maanantaina 16.8. Haastattelut pidetään keskiviikkona 18.8.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestösuunnittelija Laura Mäkinen, p. 040 670 1125 perjantaina 6.8. kello 9–11 ja maanantaina 9.8. klo 13–15.

Katso myös rekrytointi-ilmoitus TE-palveluiden sivuilla.