Avoin työpaikka: järjestöassistentti

Haemme yhdistykseemme järjestöassistenttia määräaikaiseen, vähintään vuoden kestävään työsuhteeseen. Järjestöassistentin tehtäviin kuuluu viestinnän tehtäviä, koulutus- ja tapahtumajärjestelyjä, vertaisryhmätoimintojen valmisteluja, toimistotehtäviä sekä muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä. Tehtävät täsmentyvät valittavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan.

Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II -ohjelmaa. Hakijan tulee olla joko 18–29-vuotias työelämän ulkopuolella oleva nuori henkilö, jolla on vain vähän työkokemusta, tai osatyökykyinen henkilö. Osatyökykyisyys tarkoittaa, että työkyky on alentunut esimerkiksi vamman, sairauden tai sosiaalisten syiden vuoksi. Jos hakija on osatyökyinen, hänen ei tarvitse olla alle 30-vuotias. Lisätietoja ohjelmasta ja kriteereistä www.paikka-auki.fi.

Järjestöassistentti työskentelee yhdessä yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa ja edellytämme hyvää yhteistyökykyä, monipuolisia viestintätaitoja, intoa uuden oppimiseen sekä aktiivista ja joustavaa työotetta. Tehtävän hoidossa on eduksi soveltuva ammatillinen koulutustausta ja kiinnostus järjestötyöhön.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, vaikuttaa oman työn sisältöön sekä innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön sekä joustavat työajat.

Työ saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus perustuu vaativuusryhmään 3.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään 30.3.2022 klo 24:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi.  Kirjoita sähköpostin aihekenttään järjestöassistentti. 

Työt alkavat aikaisintaan 2.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Työpaikka sijaitsee yhdistyksen toimistolla Tampereella, toimistomme on esteetön.                 

Tehtävään liittyvät tiedustelut pe 18.3.2022 klo 11-13 ja to 24.3.2022 klo 13-15 puhelimitse
040 031 5383 / toiminnanjohtaja Ulla Suvanto. Haastatteluun valittaville ilmoitetaan maanantaina 4.4.2022 ja haastattelut pidetään perjantaina 8.4.2022 yhdistyksen toimistolla Tampereella.

IBD ja muut suolistosairaudet ry on valtakunnallinen IBD:tä tai muuta suolistosairautta sairastavien ja heidän läheistensä etujärjestö. Yhdistyksen keskeisiä toiminta-alueita ovat edunvalvonta ja vaikuttaminen, tiedon välittäminen ja vertaistuen mahdollistaminen.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta www.ibd.fi

Katso myös rekrytointi-ilmoitus TE-palveluiden sivuilla.