Vihreitä puiden lehtiä valoisaa taivasta vasten.

Avoin työpaikka: hankevastaava

Tukea Perheille -hanke, hankevastaava

Haemme hankevastaavaa määräaikaiseen, vuoden kestävään työsuhteeseen vastaamaan Tukea Perheille -hankkeen viimeisen toimintavuoden toteutuksesta. Tukea Perheille -hanke tukee IBD:tä sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän lähipiirinsä arkea tiedottamalla, antamalla mahdollisuuksia vertaistukeen sekä tuottamalla materiaalia. Hankkeen toiminta ja materiaalit tukevat koko perhettä lapsen ja nuoren sairastumisvaiheessa sekä elämän taitekohdissa, kuten päiväkodin tai koulun alkaessa, murrosiässä sekä siirryttäessä aikuisten puolelle sairaanhoidossa. Lisätietoja hankkeen toiminnasta www.ibd.fi/tukeaperheille.

Viimeisenä toimintavuonna hankkeessa järjestetään perheille vertaistapahtumia, täydennetään materiaaleja sekä panostetaan materiaalien valtakunnalliseen levittämiseen. Tukenasi on yhdistyksen työntekijöiden lisäksi ohjausryhmä, joka koostuu vanhemmista ja eri alojen ammattihenkilöistä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, selkeää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, esiintymiskykyä, aktiivista ja joustavaa työotetta sekä kiinnostusta ja valmiutta toimia vapaaehtoisten ja eri alojen ammattilaisten parissa.

Arvostamme kokemusta perheiden parissa tehdystä työstä, järjestötyökokemusta ja verkostotyön osaamista.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä vaikuttaa oman työn sisältöön, innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön ja joustavat työajat.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 5. Työ alkaa aikaisintaan ke 18.3. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. Työpaikka sijaitsee yhdistyksen toimistolla Tampereella. Toimistomme ei ole esteetön.

Pyydämme lähettämään lyhyen, enintään kahden minuutin videoesittelyn, jossa kerrot itsestäsi, miksi haet tätä paikkaa ja miksi juuri sinut tulisi valita. Lataa nauhoite verkkoon, älä lähetä liitetiedostona. Lähetä linkki videoon, vapaamuotoinen hakemus ja CV:si pe 28.2. klo 23:59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ibd.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään TuPe-hankevastaava. 

Tehtävään liittyvät tiedustelut to 20.2. klo 13-15 ja ma 24.2. klo 11-13 puhelimitse 040 670 8628 / hankevastaava Leena Tuutijärvi. Haastatteluun valittaville ilmoitetaan pe 6.3.2020, ja haastattelut pidetään ke 11.3.2020 Tampereella.

Crohn ja Colitis ry on valtakunnallinen potilasjärjestö IBD:tä eli tulehduksellista tai muuta suolistosairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. IBD:tä sairastaa Suomessa noin 50 000 henkilöä. Crohn ja Colitis ry:ssä on 8000 jäsentä. Toimisto ja hankevastaavan työpaikka sijaitsee Tampereella.